Sziasztok.
Aug.24.én ismét bulit szervezünk Zsámbék mellett!(Gyermely)Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel!Jó idő esetén medencézéssel,(csak egy opció)!
Színvonalas kaja,jó hangulat garantált!
Szívesen látunk még jó fej normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Aug.24.én ismét bulit szervezünk Zsámbék mellett!(Gyermely)Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel!Jó idő esetén medencézéssel,(csak egy opció)!
Színvonalas kaja,jó hangulat garantált!
Szívesen látunk még jó fej normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban.....

Miskolc-Lillafüred körül privát bulira szívesen elmennénk jövő hét bármelyik napján.
50/37, vékony, sportos, intelligens pár vagyunk.
50/37, vékony, sportos, intelligens pár vagyunk.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok esetleg lenne itt olyan pár aki delután 16-17körül győrben egy kis talákozáshoz a szabadban.... ?
lehet több jelenzkező is

Kolozsváron tudtok ajánlani esetlek jó swinger klubot?
Szia! A klub szuper, minden rendben volt, a miliő,a tisztaság, a személyzet kiváló! Ajánljuk mindenkinek! A hatása alatt vagyunk azóta is! Pedig mi csak egymással voltunk! Menjetek el próbáljátok ki!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltál éjjel a Három Majom Swingerbe?
(Ez egy válasz zsolt.szeged üzenetére (2024. 08. 09. péntek 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 00:38

Sziasztok, szombat estére keresek egy hölgyet, aki elkísérne a 3 majom klubba Szegeden, de akár privát buliban vagy kettesben is találkozhatunk szombat este.
Jò volt?
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 08. 09. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 05:50

Sziasztok! Eljött a nagy nap! Ma este TikTak! Kezdőként keresünk beszálló pasit! Jelentkezz be, ott tali!
Mi megyünk ma este a Paradise-be. Csapjunk egy görbe estét, ott találkozunk!
(Ez egy válasz Swingerúr üzenetére (2024. 08. 09. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 20:37

Sziasztok! Tervezi valaki holnap este a Paradísèt? Pasikkal, párokkal taliznánk holnap a Parában! Gyertek èrezzük jól egymást!
Sziasztok! Hozzánk hasonló, sportos testalkatú, igényes párral ismerkednénk ma este valamelyik klubban vagy akár privátban, Bp-en vagy a vonzáskörzetében.
Holnap este Nyíregyházán esetleg valami buli?
Sziasztok én ott leszek szivesen ismerkedem.
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2024. 08. 09. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 18:07

Gyere szombaton a Glory caféba tuti telt érett nagykeblu hölgyek lesznek
swingerek

Sziasztok,
Aug 17 napközbeni swinger buliba keresek a Club Paradiseba vékony hölgy partnert.
Aug 17 napközbeni swinger buliba keresek a Club Paradiseba vékony hölgy partnert.
Hány körül lesztek lent ?
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2024. 08. 09. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 13:08

Holnap este telt hölgyek és pár barát megyünk a Glory caféba.potens ápolt férfiak csatlakozhatnak ott helyben ha ott vagy és látod játszunk kérdezz bátran, ha megkivanod
csatlakozhatsz e .

Sziasztok! Tervezi valaki holnap este a Paradísèt? Pasikkal, párokkal taliznánk holnap a Parában! Gyertek èrezzük jól egymást!
Gyere szombaton a Glory caféba tuti telt érett nagykeblu hölgyek lesznek
swingerek
(Ez egy válasz swldbzs üzenetére (2024. 08. 09. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 14:21

Sziasztok! Bár tudom, hogy itt kicsi az esvagy ély, de hátha...
Péntek vagy szombat estére keresek partnert, a Tik Takba szeretnék menni.
41 éves pasi vagyok

Ma este DL-ben helyes pasik?
Sziasztok.
Ma van valahol Pest megyeben házibuli?
Érett pároknak örülnék..
30 éves nagy ciciket kedvelő úr vagyok...
Ma van valahol Pest megyeben házibuli?
Érett pároknak örülnék..
30 éves nagy ciciket kedvelő úr vagyok...
Sziasztok! Bár tudom, hogy itt kicsi az esvagy ély, de hátha...
Péntek vagy szombat estére keresek partnert, a Tik Takba szeretnék menni.
41 éves pasi vagyok

Akinek nem felel meg a videó hívás csak az arckép és a hangüzenet az.....
(Ez egy válasz privatesector üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 08:03

Sziasztok, megköszönnénk, ha írna olyan fórumtag, aki személyesen is találkozott már ezzel a párral. Hitelesítési gondjaink akadtak, és nem szeretnénk túl sok időt azzal tölteni, hogy kiderüljön, igaziak-e. Köszönjük