Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma este Tiktak valaki? Párommal lenezunk, 30 as sportos pár vagyunk! Esetleg jobb ötlet?

Sziasztok hétfőn és pénteken tudnék 4-5 párt fogadni akiknek lenne kedve házi swingerhez. Privát üzenetben várok a megkereséseket Viber elérhetőség is jó
Ma Este készülünk a tiktakba Budaörsre bulizni készül innen pár esetleg ?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a Club Paradise- hoz telefonszámmal.
Terveznék ma menni szóló pasiként.
Egyszer voltam már ott amúgy főleg For you-ba járok.
Weblapot nem találok hozzájuk
Köszönöm a segítséget.
Jani (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudna valaki segíteni a Club Paradise- hoz telefonszámmal.
Terveznék ma menni szóló pasiként.
Egyszer voltam már ott amúgy főleg For you-ba járok.
Weblapot nem találok hozzájuk
Köszönöm a segítséget.
Jani (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tervezzük!
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 07:40

Sziasztok,
Tervezi valaki, hogy szombaton jön a Club Paradise nappali bulijára? Remek idő lesz hozzá
Tervezi valaki, hogy szombaton jön a Club Paradise nappali bulijára? Remek idő lesz hozzá

A honlap sajnos nem üzemel, de a Facebookra felteszik az eseményeket. https://www.facebook.com/club.paradise.swinger.budapest
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 11:21

Köszi! Az a gond, hogy a honlapjuk nem elérhető, így nem tudok tájékozódni.
Sziasztok ma este vagy holnap este szívesen találkoznánk párral vagy lánnyal.
Üdvözlettel.Érdekelne az Augustus 22 i swinger buli heteró alaponn
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 11:57

Augusztus 22.-én Pasitöbbletes bulink lesz a 9.kerületbe, olyan párok és hölgyek érkeznek, akik 1 vagy több férfi társaságát keresik ffi oldalról heteró alapon. 25-40 fő közötti max létszámmal. 50 éves korig fogadunk még szívesen jelentkezőket
Kezdők is rendszeresen élik meg nálunk az első kalandjaikat.
Üdv Swinger Yours csapata Merci és Peti, Timi és Csanád.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok.
Valakik tervezik a holnapi Tiktak bulit?
Valakik tervezik a holnapi Tiktak bulit?
Sziasztok!
Ma swinger for you-ba tervezek menni. 30-as átlagos/mackós inteligens/humoros srácnak tartom magam. Amennyiben szívesen jönnél a kiséretemben a buliba, írj.
Üdv,
Márk
Ma swinger for you-ba tervezek menni. 30-as átlagos/mackós inteligens/humoros srácnak tartom magam. Amennyiben szívesen jönnél a kiséretemben a buliba, írj.
Üdv,
Márk
Augusztus 22.-én Pasitöbbletes bulink lesz a 9.kerületbe, olyan párok és hölgyek érkeznek, akik 1 vagy több férfi társaságát keresik ffi oldalról heteró alapon. 25-40 fő közötti max létszámmal. 50 éves korig fogadunk még szívesen jelentkezőket

Köszi! Az a gond, hogy a honlapjuk nem elérhető, így nem tudok tájékozódni.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 20:41

Nyáron elindultak havi egy szombat napközbeni bulival is. 11-17 között.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Hölgy partnert keresek swinger buli látogatáshoz, Budapest és környékén
Nyáron elindultak havi egy szombat napközbeni bulival is. 11-17 között.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Péntek este esetleg tervez valaki Tiktakba jonni? 30as sportos pár vagyunk! Örülnénk hasonló korú csinos pároknak
Péntek este esetleg tervez valaki Tiktakba jonni? 30as sportos pár vagyunk! Örülnénk hasonló korú csinos pároknak

Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, de mindig is érdekelt a swinger. A Swinger4you péntek délutáni napja milyen szokott lenni? Mekkora létszám, milyen korosztály? Érdemes-e elsőre ide menni, stb... Akár privátban is (35/F) Köszönöm
Teljesen kezdő vagyok, de mindig is érdekelt a swinger. A Swinger4you péntek délutáni napja milyen szokott lenni? Mekkora létszám, milyen korosztály? Érdemes-e elsőre ide menni, stb... Akár privátban is (35/F) Köszönöm
Sziasztok, hölgy partnert keresek swinger buli látogatáshoz, Budapest és környékén. Természetesen neked nem kerül semmibe.