Szeptember 21 szombaton bulit tartunk 9. Kerületi kultúrintézményünkben. Párok, lányok pasik jelentkezèsèt várjuk
Sziasztok! Kezdő pár vagyunk a swinger téren, elsősorban érdeklődni szeretnénk hogy milyen privát partyt esetleg melyik Swingerclubot ajánlanátok nekünk, hogy be tudjunk kerülni egy jó kis társaságba! Várjuk válaszotokat akár privát üzenetben is! Csodaszép napot mindenkinek!!

Szeptember 12. azaz most Csütörtökön kb 30 fős kisebb sw bulit tartunk, a 9. kerületbe.
Jelen lesznek szóló hölgyek, párok és szóló férfiak is. Fiatalos társaság
Várunk még 2-3 főt sok szerettel, érdeklődni privátban tudtok, de fontos csak akkor jelentkezz, ha előtte videós beszélgetésre nyitott vagy, minden jelentkezőt szűrűnk.
Üdv Swinger Yours csapata Merci és Peti, Timi és Csanád
Jelen lesznek szóló hölgyek, párok és szóló férfiak is. Fiatalos társaság

Várunk még 2-3 főt sok szerettel, érdeklődni privátban tudtok, de fontos csak akkor jelentkezz, ha előtte videós beszélgetésre nyitott vagy, minden jelentkezőt szűrűnk.
Üdv Swinger Yours csapata Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Szombaton, privát swinger party látogatásra keresek hölgyet.
Szombaton, privát swinger party látogatásra keresek hölgyet.
Hello!
Barcelonában tud valaki jó és igényes klubbot?
Üdv,
D
Barcelonában tud valaki jó és igényes klubbot?
Üdv,
D
Csak olyanok vannak itt
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 12:22

sziasztok vannak itt olyan párok akik szoktak e járni swinger cluba vagy házi swingerbe? privibe lehet írni
Sziasztok!
Swingers klub JAGUAR! (Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 16:43
Swingers klub JAGUAR! (Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Salzburgba keresünk klubot pároknak!
Tud valaki?!
Salzburgba keresünk klubot pároknak!
Tud valaki?!
sziasztok! kis létszámú privát összejövetel kötetlen szórakozásra a hét második felében budapesten
elsősorban 30-as és 50-es korosztály közötti igényes emberek, 6-8 fő, a nemek arányának kiegyelnítésével, amiből már egy pár és egy férfi adott. ha érdekel a dolog, privát üzenetben egy rövid bemutatkozással jelezd azt. helyszín 9. kerület, az időpont rugalmas, de esti órák.

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Tudtok-e esetleg Békés megyében Swinger helyről, akár házibuli formában is? Köszönöm.
Tudtok-e esetleg Békés megyében Swinger helyről, akár házibuli formában is? Köszönöm.

sziasztok vannak itt olyan párok akik szoktak e járni swinger cluba vagy házi swingerbe? privibe lehet írni
Ma ingyen batyus buli a duplicatos Ludos naturista wellness parkban! Kapunyitás 19.00-hivatalosan 2.00 ig
gyertek el!!
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 09. 07. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 15:55

Sziasztok ma estére keresünk lányt vagy párt női bi párcserès szexre nem vagyunk kezdök e tèren. Budapest 11 kerben van helyünk is.
Sziasztok ma estére keresünk lányt vagy párt női bi párcserès szexre nem vagyunk kezdök e tèren. Budapest 11 kerben van helyünk is.
Ma ingyen batyus buli a duplicatos Ludos naturista wellness parkban! Kapunyitás 19.00-2.00 ig
Sziasztok ma estére keresünk párt női bi párcserès szexre Budapesten van helyünk is.
Tik tak swingerbe jön pár, akikhez tudnánk csatlakozni