Sziasztok! Ilyen bulikba mi is szívesen csatlakoznánk hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 04:23
Törölt felhasználó (4700626)

privát buliba mennénk párként.Vagy több pasisi bulit keresünkhetero alapon.Hölgy tagunk enyhe bi
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok
Régen voltam a Swinger4u klubban. Azóta úgy látom sok minden változott. Tapasztalat vélemény? Péntek este jó a buli?
Illetve, hölgyek,párok,holnap este?
Régen voltam a Swinger4u klubban. Azóta úgy látom sok minden változott. Tapasztalat vélemény? Péntek este jó a buli?
Illetve, hölgyek,párok,holnap este?
Fotó party lesz a 3 majomba, az mit jelent?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Club paradiseban van buli ma?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Sziasztok.
Ma este(szept.21) házibuli jellegű privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!
Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben!Szívesen látunk még 2 párt,normál vagy sportos testalkattal 50 éves korig,akár kezdőket is!Teljes létszám 48-50 fő!
Részletekért bátran keressetek privátban......
Ma este(szept.21) házibuli jellegű privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!
Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben!Szívesen látunk még 2 párt,normál vagy sportos testalkattal 50 éves korig,akár kezdőket is!Teljes létszám 48-50 fő!
Részletekért bátran keressetek privátban......

Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
2024.09.21.én szombat 19.00 tól .Pizza est!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Őrbottyàn
Szeretettel várunk! Meli.Laci
2024.09.21.én szombat 19.00 tól .Pizza est!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Őrbottyàn
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok! Budapesten hölgyet keresek 2 fiúhoz Ma .
Mi is szivesen csatlakoznánk!
(Ez egy válasz Pár 46-47 üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 21:05

Sziasztok! Ilyen bulikba mi is szívesen csatlakoznánk hozzátok.
Én is
(Ez egy válasz Swingerúr üzenetére (2024. 09. 21. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor gyertek
(Ez egy válasz Swingerúr üzenetére (2024. 09. 21. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok esetleg a közeljövőben tudd valaki házi bisex swinger bulit?heves megye elöny.
Sziasztok!
Valaki esetleg Bácskiskunban nem szervezne privát házi bulit? Aki igen, kérem irjon privátot. Köszi!
Valaki esetleg Bácskiskunban nem szervezne privát házi bulit? Aki igen, kérem irjon privátot. Köszi!
sziasztok!
esetleg ma jön valaki a Gloryba?
esetleg ma jön valaki a Gloryba?
sziasztok!
házibuliba csatlakoznék, kérlek írj privátot!
házibuliba csatlakoznék, kérlek írj privátot!
Sziasztok.
Október 12re igényes, pasit és párt keresünk Pesten.
Október 12re igényes, pasit és párt keresünk Pesten.
Sziasztok!
Sziasztok!
Péntek este buliba csatlakoznánk, 40-es vékony, sportos pár vagyunk.
Péntek este buliba csatlakoznánk, 40-es vékony, sportos pár vagyunk.
Sziasztok,
Szeptember 28. Szombat Limitless vegyes korosztály 30-60 fő ,
Október 3. Csütörtök 30-40 fő, pasitöbbletes buli
Október 12. Csak 45 év alattiaknak Youngest
Minden bulira várunk szóló hölgyeket, párokat és férfiakat a nemek arányára mindig figyelünk.
Írjatok privibe és küldjük a weboldalunk elérhetőségét és, aki szívesen belehallgatna a Swinger Yours néven hallhatóak a swinger Podcast adásaink is
Szeptember 28. Szombat Limitless vegyes korosztály 30-60 fő ,
Október 3. Csütörtök 30-40 fő, pasitöbbletes buli
Október 12. Csak 45 év alattiaknak Youngest
Minden bulira várunk szóló hölgyeket, párokat és férfiakat a nemek arányára mindig figyelünk.
Írjatok privibe és küldjük a weboldalunk elérhetőségét és, aki szívesen belehallgatna a Swinger Yours néven hallhatóak a swinger Podcast adásaink is