Mi is voltunk szombaton a 3 majomba, ti melyik pár voltatok?
(Ez egy válasz Pixa69 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Szerintem is. Most voltam először, jó hely, jó buli volt.
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 09:04

Hol is kezdjem kezdjük. Lehet itt szépíteni, írogatni beszolgogatni nekünk.... De hétvégén a legnagyobb buli itt volt a majomba Szatymazon! a környéken,pedig volt mégegy swinger házibuli jellegű meghirdetve ami szombaton szóltak érdeklődés hiánya miatt elmarad! Egy szó mint száz jó hely a majom Swinger .
Hol is kezdjem kezdjük. Lehet itt szépíteni, írogatni beszolgogatni nekünk.... De hétvégén a legnagyobb buli itt volt a majomba Szatymazon! a környéken,pedig volt mégegy swinger házibuli jellegű meghirdetve ami szombaton szóltak érdeklődés hiánya miatt elmarad! Egy szó mint száz jó hely a majom Swinger .
Sziasztok pénteken vagy szombaton estère keresünk házi bulit
Privátban megírom, amit eddig megtudtam!
(Ez egy válasz Dirty Barbie üzenetére (2024. 10. 12. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 21:46

Nem is hallotunk még róla,de infók jöhetnek. Az van hozzánk legközelebb
Sziasztok. Valaki hallot olyanról hogy állítólag Balassagyarmat mellet szokott szervezni valaki “bulikat”?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Nem is hallotunk még róla,de infók jöhetnek. Az van hozzánk legközelebb
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 10. 11. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 22:17

Sziasztok! A milánói HAREM Club-ról szívesen vennék infókat, véleményeket, tapasztalatokat, stb.!

lett ma ebből valami? üdv
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is csatlakoznánk szîvesen!
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakozom !
Sziasztok!
Én szívesen csinálok ha jöttök (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 15:51
Én szívesen csinálok ha jöttök (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma este keresünk házi swinger bulit csatlakoznánk nagyon szívesen budapest és környékén

Sziasztok. Ma este keresünk házi swinger bulit csatlakoznánk nagyon szívesen budapest és környékén

Pont megelőztél, de én is pont ezt akartam kérdezni. A saját weboldalukon a képeken egy családi ház, több hálóval fürdővel
Sziasztok! Érdeklődnék, mi a tapasztalat a Három majomról?
Gyertek a 3 majomba Szeged mellé ma
(Ez egy válasz arpi_kilencvenegy üzenetére (2024. 10. 12. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 14:42

Ma este lesz valahol valami jó swinger, nudi wellness buli? Tudtok ilyenről?
Ma este lesz valahol valami jó swinger, nudi wellness buli? Tudtok ilyenről?
Sziasztok!
Ma estére a Balaton környékéről hölgyet vinnék-hoznék egy vidéki swinger partyra.
Ma estére a Balaton környékéről hölgyet vinnék-hoznék egy vidéki swinger partyra.
Sziasztok, párokkal ismerkednénk egymás elötti sexre