Holnap lányok, hölgyek,párok Paradise?
Igen
(Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
November 8 án következő bulink Budapest 9. Kerületben. Kb 40-50 fő, csinos 30as 40es korosztály. 50-50 arányban pasik, lányok, párok. Jelentkezés privát
Sziasztok. Ma mennék klubban de a kiszemelt hely lehet off-os lesz. Valaki tudna ajánlani 1 jó helyet? BP. és vonzás körében. Köszönjük....
))

Sziasztok.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék vagy házibuli is szóba johet
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék vagy házibuli is szóba johet
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András.
szia az meg mukodik?
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2024. 10. 23. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pènteken szombaton estère keresünk házi bulit lányok vagy párok ! Fiúk nem èrdekelnek.
Tatabányán valaki tud privát swinger házibulit most szombaton???
2024.11.02.batyus buli 19.00 órai kapunyitással.
Köszönjük a jelentkezést! 2024.11.09.Halloween,libabál rendezvényünk 29 fövel Megtelt!
Sziasztok.Szivesen csatlakoznank kisseb csoporthoz Kazincbarcika-Ózd vonzaskörében.Netan ha tud valaki ilyenröl varjuk az infókat es szívesen csatlakozunk mi is.
Sziasztok!1 pár jelentkezésére van még lehetöség! Nov 9 halloween,libabál sw.wellness parkban Őrbottyànban.csak privát jelentkezés.Duplicatos Ludos
Sziasztok .
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Sziasztok!
Bécsi swingerclubb látogatás hoz keresek hölgyet vagy párt!
Mindent én fizetek neked vágy nektek csak jönni kell!!
Bécsi swingerclubb látogatás hoz keresek hölgyet vagy párt!
Mindent én fizetek neked vágy nektek csak jönni kell!!
sziasztok valakik szoktak tartani házi swingert Zala Vas Veszprém esetleg Győr Moson Sopron megyébe privibe lehet nyugodtan írni
Sziasztok .

Hölgyek,lányok,ma paradise?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok szívesen találkoznak holnap délelőtt párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok