Sziasztok ma este swinger bulit Budapesten tudtok ajanlani !!?
En hozzám jöhettek
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025.02.15.én Valentin napi swinger buli!Aki nem fél az jelentkezzen!!
Sziasztok.
Ma ki megy innét Tiktakba?
Ma ki megy innét Tiktakba?
Gyertek Tiktakba, vagy rendezzetek ti bulit
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Mi is ott voltunk csütörtök este. Sokan voltak.
(Ez egy válasz Betti-Tomi üzenetére (2025. 01. 31. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 07:46

Sziasztok! Megkérdezhetem milyen volt a csütörtök este? Rég óta tervezünk menni mi is.
Köszi!
Köszi!
Helló.pesten hol van Swinger..?
Swingerclubba Ma hölgyek vki aki társulna velem, cserében hozom viszem, és fizetek helyette minden velejáró költséget
Tolna Baranya
A többit privben megbeszéljük vigyor0
ff 39
Tolna Baranya
A többit privben megbeszéljük vigyor0
ff 39
Holnap este szex buli valhol Pest környékèn?
Budapesti 50-es éveiben járó roma pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk hasonló mentalitású párokat. Az ápoltság, igényesség és intelligencia számunkra alapfeltétel. Ha készen álltok a közös élményekre és kalandokra, várjuk jelentkezéseteket!
Sziasztok.Kissebb csoporthoz szívesen csatlakoznánk Kazincbarcika és Ózd között.
Sziasztok! Megkérdezhetem milyen volt a csütörtök este? Rég óta tervezünk menni mi is.
Köszi! (Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 13:00
Köszi! (Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Este megyünk a Swinger for you ba .
Lenne pár, esetleg hölgy ekinek lenne kedve ismerkedni?
Lètezik mèg olyan,hogy határozott,vagány, bevállalós csak,csajok? Mert ha esetleg igen, indulás gyorsan for youba!
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon leginkább....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok.
Hétvégére keresek házibuli lehetőséget Pest vármegyében.
Whatsuppom van. 29 éves potens heteró úr vagyok.
Nagy cicis holgytagú pároknak örülnék.
Hétvégére keresek házibuli lehetőséget Pest vármegyében.
Whatsuppom van. 29 éves potens heteró úr vagyok.
Nagy cicis holgytagú pároknak örülnék.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Este megyünk a Swinger for you ba .
Február 6.-án vár titeket sok szerettel a Swinger Yours csapata ismét, egy pasitöbbletes bulira a 9. kerületbe, ahol a hölgyek mindig a vendégeink. 25-40 fő közötti létszám szokott lenni, és igazán fergeteges szexparti szokott kerekedni.
Kezdőknek ezt inkább nem ajánljuk, de bátraké a szerencse, 20:00.2:00 h között van lehetőség a kibontakozásra
További eseményeink és swinger Podcast adásaink a weboldalunkon található melyet privátban tudunk küldeni.
Üdv Merci és Peti
Kezdőknek ezt inkább nem ajánljuk, de bátraké a szerencse, 20:00.2:00 h között van lehetőség a kibontakozásra

További eseményeink és swinger Podcast adásaink a weboldalunkon található melyet privátban tudunk küldeni.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok. Párokkal ismerkednénk házibuli swingerben is részt vennénk de klubba is szivesen mennénk jó fej párokkal!
Szép estét Feb13-16 igHerceghalmi Wellness hotelba tartózkodunk.Párokkal szívesen ismerkednénk.Férfiakat semmilyen formában nem keresünk.