Sziasztok! Lányok, párok szombaton Paradise? Esetleg a nyitó buliról jön valaki lány, vagy pár?
Sziasztok.
Bi lányt keresnénk magunk közé, mindenki örömére
Bi lányt keresnénk magunk közé, mindenki örömére
Sziasztok Feb 22 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Tervez valaki a május 1 hosszú hétvégén Prágában klub látogatást?
Tervez valaki a május 1 hosszú hétvégén Prágában klub látogatást?
3 majomba valaki a hétvégén?
21 e péntekre, bulinkba SPORTOS pasit keresünk. Budapest 9. kerület. Jelenleg több a bejelentkezett lány mint fiú ...
Szerda dremland! Van pasi ki ott lesz?
Pontosan így van....
(Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan voltak, jó volt, picit át alakult rá fért már
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 19:35

Sziasztok!
Volt valaki tegnap a Paradise ÚjraNyitó buiján? Sajnos közbejött egy kis influenza és nem tudtunk menni. Ha volt ott valaki, kérem jelezze, lenne pár kérdésünk. Köszi
Volt valaki tegnap a Paradise ÚjraNyitó buiján? Sajnos közbejött egy kis influenza és nem tudtunk menni. Ha volt ott valaki, kérem jelezze, lenne pár kérdésünk. Köszi
sziasztok!Nyílt hétvége 2025.02.22 19.00 tól -2.00 ig márc 1.én farsangi swinger party Gésa lányok éjszakája!Csak privátban érdeklődjetek,aki még nem volt.Örültünk az új embereknek akik meglátogattak a hétvégén innen!!
Sziasztok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Február 21 én farsangi bulit tartunk Budapesten. Várható létszám 40-50 fő. 30as 40es korosztályból várunk párokat, lányokat, és pasikat is. Nem modellek, de igényes, csinos emberek járnak a bulijainkba, pasiknak is van még hely. Privátban érdeklődjetek.

Sziasztok.Kissebb csoporthoz szivesen cstlakoznank a közwlünkböl.
Sziasztok!Ma valentin napi swinger party!Márc 1.én Farsangira már lehet jelentketni!!Köszöjük,hogy ennyei eljártok hozzánk,és kitartóak vagytok.MIndig új csapattal tudjuk bőviteni a társaságot!Melitta,Laci
Sziasztok, volna kedve hölgynek elkísérnie ma swinger klubba?
Jol hangzik
(Ez egy válasz bimenwanted üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 08:59

Meglévő 2+2 négyesünk házibulit szervez.
Olyan nem dohányzó párokat keresünk, ahol a férfi tag is legalább bi(kíváncsi).
Budapesten van helyünk.
Olyan nem dohányzó párokat keresünk, ahol a férfi tag is legalább bi(kíváncsi).
Budapesten van helyünk.
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Holnap Paradise nyitóbuli lányok?
Szia, én holnap érkezek haza magyarországra, és remek vakáció indító lenne. Hogyan lehetne bejelentkezni a buliba?
Köszönöm. (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 09:44
Köszönöm. (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombati program változás a Swinger Yours Valentin napi bulijában, a 9. kerületbe tartjuk és egy kicsit pasitöbbletes felállásban
Olyan szóló hölgyek és párok jönnek, akik akár egy vagy több férfi társaságát is keresik, de normális arányokkal.
Buli: 20.00-2:00 h között, 9. kerület , 25-35 fő vendéggel
További eseményeink és teljes leírásuk a weboldalunkon tekinthető meg, és érdemes a saját élményeink alapján készült Podcast adásainkra is feliratkozni.
Üdv Merci és Peti

Olyan szóló hölgyek és párok jönnek, akik akár egy vagy több férfi társaságát is keresik, de normális arányokkal.
Buli: 20.00-2:00 h között, 9. kerület , 25-35 fő vendéggel
További eseményeink és teljes leírásuk a weboldalunkon tekinthető meg, és érdemes a saját élményeink alapján készült Podcast adásainkra is feliratkozni.
Üdv Merci és Peti