21 e péntekre, bulinkba SPORTOS pasit keresünk. Budapest 9. kerület. Jelenleg több a bejelentkezett lány mint fiú ...
3 majomba valaki a hétvégén?
Sziasztok!
Tervez valaki a május 1 hosszú hétvégén Prágában klub látogatást?
Tervez valaki a május 1 hosszú hétvégén Prágában klub látogatást?
Sziasztok Feb 22 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok.
Bi lányt keresnénk magunk közé, mindenki örömére
Bi lányt keresnénk magunk közé, mindenki örömére
Sziasztok! Lányok, párok szombaton Paradise? Esetleg a nyitó buliról jön valaki lány, vagy pár?
még egyszer jelentkezem ha lehet
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 02. 18. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 12:26

21 e péntekre, bulinkba SPORTOS pasit keresünk. Budapest 9. kerület. Jelenleg több a bejelentkezett lány mint fiú ...
sziasztok!Nyílt hétvége 2025.02.22 19.00 tól -2.00 ig márc 1.én farsangi swinger party Gésa lányok éjszakája!Csak privátban érdeklődjetek,aki még nem volt.Örültünk az új embereknek akik meglátogattak a hétvégén innen!!
Sziasztok!
A Club Paradise szerdán napközben párnak opció szokott lenni?
Sziasztok, pénteken egy privát partira vagyok hivatalos Pesten. Ha esetleg hölgy csatlakozni, szívesen elviszem. Lehetsz akár kíváncsi kezdő is.
Sziasztok most szombat estére kellemes élvezetes játékokra partnereket keresek hellyel Győr és Móvár környékén keresek uni vagyok
Sziasztok Feb 22 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
A korábbi tulajdonos működtetése alatt igen, nagyon is. Tudtommal ez nem változott, sőt! Nyilván a tulajdonosváltás, majd a felújítas miatti szünet után még felépülőben és kialakulóban vannak a programok, de én nagyon is bízom benne, hogy a sok évvel ezelőtti kifejezetten mozgalmas, eseménydús és fülledt szerdák visszatérnek.
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg?? (Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 07:11
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg?? (Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Helló.pesten hol van Singer buli?
Ma estére egy párnak van hely bulinkban.
Mi majd márciusban megyünk valamikor nappali buliba. Addig is minket is érdekelne, milyen volt az új hely első szerdai nappali bulija!?
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 17:54

A korábbi tulajdonos működtetése alatt igen, nagyon is. Tudtommal ez nem változott, sőt! Nyilván a tulajdonosváltás, majd a felújítas miatti szünet után még felépülőben és kialakulóban vannak a programok, de én nagyon is bízom benne, hogy a sok évvel ezelőtti kifejezetten mozgalmas, eseménydús és fülledt szerdák visszatérnek.
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg??
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg??
Sziasztok! Szeretnénk érdeklődni a Robertó által szervezett swinger bulikról! Tervezünk egy látogatást márciusban első bulinak!
Norbertó.
(Ez egy válasz Baka85 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 16:26

Sziasztok! Szeretnénk érdeklődni a Robertó által szervezett swinger bulikról! Tervezünk egy látogatást márciusban első bulinak!
Bocsánat most látom hogy átírta a telefon!
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 02. 21. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma szauna-wellness est !19.00-2.00 ig.