Három majomba valaki?
Május 23 péntekre várunk jelentkezőket. Budapest 9. Kerületben bulit tartunk. Csinos válogatott vendégek, párok, pasik, és több szóló lány is lesz. Privátban érdeklődjetek. Melinda és Péter
Jol hangzik !!
(Ez egy válasz sexypair91-94 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 16:59

Sziasztok.
Jövő hét szombaton(05.24.-én) a Tik-Tak swinger klubba megyünk.
Szimpatikus,jó fej pár(ok) csatlakozásának örülnénk.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Idős hölgyet vagy párt keresek.Pécs
Még 1 pár és 1 pasi!! Utána jelentkezést lezárjuk 40 fővel!! 2025.06.08.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban fogadáskor welcome drink! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Voltatok tegnap a 3 majomba?
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 05. 16. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 16. péntek 21:35

Sziasztok!
Szombaton este tervezi valaki innen a Három Majomban bulizik?
Sziasztok.
Ma este Paradise for you, - Red Passion buli!!!
(Én megyek...)

(Én megyek...)

Lehetséges úgy alakul az este
(Ez egy válasz Bumbu91 üzenetére (2025. 05. 16. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Magas izmos,pasi nagy mérettel,párhoz csatlakozna ma Heves megyében vagy többes házibuliba.
Tök igazad van, jöttmentnek senki sem adja oda. De intelligens, sportos, kultúrált szóló pasikra nagy igény lenne.
(Ez egy válasz Sammyxxxx18 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 07:53

Sziasztok. Most Őszintén itt a sok szòlò pasi azt gondolja hogy aki párban megy viszonzás nélkül csak úgy oda dobja a párját mindenféle jött ment szòlò kiéhezett pasinak.
Szia! Nem tudom, hogy egy konkrét üzenet bőszített így fel ebben a swinger klubos topicban vagy más,
de egyrészt sok klub (itthon és külföldön) külön napokat tart fenn
a pasi többletes eseményekre…nyilván azért, mert van erre igény.
Másrészt, ha egy párhoz csatlakozhat egy hölgy harmadiknak,
akkor fordítva miért ne lehetne? A jött-ment kategória valóban
nem sok jóra számíthat, de sokan nem ebbe a csoportba tartoznak.
(Ez egy válasz Sammyxxxx18 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 07:53
de egyrészt sok klub (itthon és külföldön) külön napokat tart fenn
a pasi többletes eseményekre…nyilván azért, mert van erre igény.
Másrészt, ha egy párhoz csatlakozhat egy hölgy harmadiknak,
akkor fordítva miért ne lehetne? A jött-ment kategória valóban
nem sok jóra számíthat, de sokan nem ebbe a csoportba tartoznak.

Sziasztok. Most Őszintén itt a sok szòlò pasi azt gondolja hogy aki párban megy viszonzás nélkül csak úgy oda dobja a párját mindenféle jött ment szòlò kiéhezett pasinak.
Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Nincs senki aki bulizni akar, esetleg mást?
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2025. 05. 16. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nő,pár szemèlyèben jön valaki ma Paradysèbe?
Sziasztok holnap estére 05.17 Szombat Bp-i szexpartnert , partenereket kerese hátha vérgre össze jön egy jó nagy szex,