Június 14-én szombaton lekerülnek a gátlások (meg remélhetőleg a ruhák is) a karibi partinkon! Forró táncoslány, meglepetés dobos és DJ gondoskodnak a seggrázós hangulatról, amitől még a koktélos poharak is izzadni kezdenek.. Buli és vad szex hajnalig – minden lesz, max józan ész nem! * P4U
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani. Nézzétek meg az adatlapomat, s ha megvan a szimpátia, s hasonlóak a vágyaitok, írjatok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani. Nézzétek meg az adatlapomat, s ha megvan a szimpátia, s hasonlóak a vágyaitok, írjatok!
Szia
Engem érdekelhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 04. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 00:09

Engem érdekelhet

Törölt felhasználó (4760383)

Sziasztok! Én férfiként 34, párom hölgyként 22, keresünk állandó 35év és a fölötti férfit állandó mulatozásra!!
Nagyon sok mindenre nyitottak vagyunk! Talán később több is lehet belőle!! Ha magadra ismersz írj és ismerjük meg egymást!! Sziasztok!!
Nagyon sok mindenre nyitottak vagyunk! Talán később több is lehet belőle!! Ha magadra ismersz írj és ismerjük meg egymást!! Sziasztok!!

Sziasztok! A héten 14-én szombaton is készültök esetleg a 3 Majom és az ÖKM69 közös bulijába? Egy általam is kedvelt hely a szatymazi klub, mindig szívesen gondolok vissza az ottani emlékekre!
Sajnos nekem lokáció szempontjából eléggé távol esik, így mostanában ritkábban fordulok meg arra, de az egyedi Török fürdője és makulátlan tisztásága mindig is megkülönböztette!
Szívesen összefutnék veletek!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok . Hétköznap napközbeni Swinger találkozót rendeznék Budapesten . Csak Hölgyek és Párok részére akiket érdekel írjanak privátban köszönöm .
Az elmúlt pénteken pontosan ez történt, mi 23 óráig bírtuk és eljöttünk. Nem tudom mi történt a hellyel, 2 éve még tele volt minden pénteken, minden helységben ment a buli, most szótlanul ücsörögnek a vendégek és sehol semmi. Miért?
(Ez egy válasz patron_kiraly üzenetére (2025. 06. 07. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 13:57

Pedig -- egészen friss tapasztalataim alapján -- sajnos arról kéne híresnek lennie a DL-nek, hogy szexklubként már lassan értelmezhetetlen (az egész legfelső szintet le lehetne zárni érdeklődés hiányában, a legalsó szinten is a langyi jacuzzi mellett egyedül a zárható szoba lát hébe-hóba némi "eksönt"
. Retro diszkóra ugráló 5-6 hölgy, tanácstalanul ténfergő 5-6 pár (a gyorsabb felfogásúak 11 körül lelépnek), lemondó"úr Isten mit keresek itt" tekintettel üldögélő szóló pasik.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Hello
Pedig -- egészen friss tapasztalataim alapján -- sajnos arról kéne híresnek lennie a DL-nek, hogy szexklubként már lassan értelmezhetetlen (az egész legfelső szintet le lehetne zárni érdeklődés hiányában, a legalsó szinten is a langyi jacuzzi mellett egyedül a zárható szoba lát hébe-hóba némi "eksönt"
. Retro diszkóra ugráló 5-6 hölgy, tanácstalanul ténfergő 5-6 pár (a gyorsabb felfogásúak 11 körül lelépnek), lemondó"úr Isten mit keresek itt" tekintettel üldögélő szóló pasik.
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 06. 06. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Idős pár Pécsett???
Június 13 péntek szexi boszorkányok, domináns varázslók bulija. Várjuk a dolgokat eltűntetni képes boszorkányok, varázsvesszővel rendelkező varázslók jelentkezését, de fekete macskák, vagy ügyes kéményseprők is jöhetnek. Melinda és Péter
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Az a hely arról híres
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 06. 06. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este Dreamland-ben tali ápolt, sportos pasikkal?
06.07. Szombat.
Keresünk Non profit privát Partyt.
Vagy egy két profilunknak megfelelő párt ,
fogadni tudunk
Kalocsán
Keresünk Non profit privát Partyt.
Vagy egy két profilunknak megfelelő párt ,
fogadni tudunk
Kalocsán
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Most juni 8 estére keresünk bisex lányt, párt kölcsönös élvezetekre. Helyel rendelkezünk Győrbe! Össze szokott trió vagyunk csinos 30 éves bisex csajunkal keresünk.
S ezt miért nem valamelyik klubban teszitek? :o Ott egyértelmű a helyzet, a Dürerben meg ezer ember között elég nehéz kivitelezni a storyt ha úgymond már mozgalmasabb eseményekre kerülne sor
Ja és a klubokban több pár van - ha valamelyik nem jön be, akkor ott a másik, ott könnyen lehet találni a 4 igenre más párokat, míg egy normál szórakozóhelyen elég macerás. (Ez egy válasz pindurrpandurrok üzenetére (2025. 06. 04. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 18:30

Ja és a klubokban több pár van - ha valamelyik nem jön be, akkor ott a másik, ott könnyen lehet találni a 4 igenre más párokat, míg egy normál szórakozóhelyen elég macerás. (Ez egy válasz pindurrpandurrok üzenetére (2025. 06. 04. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok szombat este a durer kertben ismerkednenk max 35 eves parral! Csak parral! Privatban varjuk a megkereseseket !
Sziasztok szombat este a durer kertben ismerkednenk max 35 eves parral! Csak parral! Privatban varjuk a megkereseseket !