Sziasztok
Bp en hova erdemes menni ugy hogy meg soha nem voltam swinger klubba se glory caffeban ?
Az ajanlasokat koszonom.

Bp en hova erdemes menni ugy hogy meg soha nem voltam swinger klubba se glory caffeban ?
Az ajanlasokat koszonom.
Sziasztok.
Esetleg Balaton környékéről valaki ?
Esetleg Balaton környékéről valaki ?
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Van esetleg ma este valahol privát buli?
Sziasztok glory cafeba érdemes le jönni jó a felhozatal
Ma esti DL swingerklub látogatáshoz hölgypartnert keresek, lehetsz kezdő ill. csak érdeklődő is, szivesen megmutatom ezt a világot.. Természetesen hozlak/viszlek, maximális diszkréció mellett..

Ma egész éjjszakás koedukált X-plore night program lesz a Magnumban. Tervezi valaki a látogatást?
Augusztus 16-20 között lesz esetleg innen az oldalról valaki Rovinjban? Szívesen szexelnénk párral/párokkal. Napközben Punta Krizen leszünk, így esti programot keresünk.
Sziasztok!Hölgyek,lányok,párok,ma Paradise?
Sziasztok szóló hölgyet/ lányt keresünk ma estére ha van ilyen és kedve is van hozzá privátban várom az üziket!
Szép napot!

Sziasztok! Ma este volna kedve valakinek találkozni egy potens nagy méretű sráccal? Esetleg klub vagy hasonló?
Tudja valaki ma milyen bulik lesznek, nem a állandó helyekre gondolok, hanem privát bulik, vagy csak ritkábban tartott események érdekelnének minket.
Sziasztok A fighters club,hoz tud valaki kontaktot?
Még a jövő héten is tart a szabink....
Párokkal ,Lányokkal napközben lenne kedvünk ismerkedni.
Privát üziket várunk
Párokkal ,Lányokkal napközben lenne kedvünk ismerkedni.
Privát üziket várunk
Sziasztok! A mai napra (08.02.), az esti órákra keresek hölgy partnert, swinger klub látogatására! Akit érdekel privátba írjon! Sziasztok
Augusztus 8 bulit tartunk Budapesten. Csinos párok, lányok, és sportos pasik jelentkezését is várjuk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ciao! Ahogy látom nem én vagyok az egyetlen, aki ma a Tik Takba menne egyet hancúrozni.
Ehhez keresem szóló hölgy társaságát.
A swingerben már régi motoros vagyok, szóval ha kezdő vagy és most ismerkedsz ezzel a világgal, abban is tudok segíteni.

Ma estére keresek egy szimpatikus, nyitott hölgyet, aki szívesen velem tartana a TikTak Swinger klub páros estjére. Ha van kedved egy izgalmas, jó hangulatú estéhez, és szívesen kipróbálnál valami újat (vagy nem először jársz ilyen helyen), írj bátran. Fontos a kölcsönös szimpátia és a tisztelet, a többit meglátjuk. Diszkréció alap, a hangulat garantált.