Sziasztok holnap dreamlandbe találkozunk

1 pár tud még jelentkezni
Mire vagy szükségetek segítünkMaszkot pedig adnak ők!!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 08. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 19:55

Sziasztok . Az új helyről van már tapasztalat Dolce Víta ? Gondolkodom, hogy el kéne nézni de pont dresszkód van mára mi meg motorral vagyunk és nem a motoros ruha az aktuális dresszkód épp
Volt már valaki ? Egyébként pont az M7 felől vagyunk, de ami ide közel van abból 2 helyre biztos nem megyünk, aminek egy a tulajdonosi köre, a másikat még nem néztem mára mi lesz, nem vagyunk klubba járók, így nincs kedvenc.

Volt már valaki ? Egyébként pont az M7 felől vagyunk, de ami ide közel van abból 2 helyre biztos nem megyünk, aminek egy a tulajdonosi köre, a másikat még nem néztem mára mi lesz, nem vagyunk klubba járók, így nincs kedvenc.
Hölgy? Aki menne ma swinger clubba, de nincs kísérője?
Sziasztok. Paradise-be Szigetszentmiklós-ra tervezi valaki hogy ma este megy? Esetleg egy hölgy aki jönne szivesen veszem ha jön velem van mivel menni meg van mivel szexelni is,
Az adatlapomon ott az elérhetőségem.

2025.08.23.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban fogadáskor welcome drink! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
Mindenkinek,Fűrdőruha nélkül ,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Viberen
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem voltak.Jó szórakozàst kívánunk.Meli.Laci
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
Mindenkinek,Fűrdőruha nélkül ,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Viberen
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem voltak.Jó szórakozàst kívánunk.Meli.Laci
Sziasztok.
Club Paradiseba keszul valaki innet?
Club Paradiseba keszul valaki innet?
Sziasztok!3Majomba ma este jön innen valaki?
Csak aki érti az tud válaszolni, így egy szűrő kevesebb felesleges komment.
Glory Cafe? Van férfi többlet
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 08. 08. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 15:00

Sziasztok!
Ma este lesz valahol gangbang jellegű buli? Elsősorban pasi többes bulit keresnénk
Ma este lesz valahol gangbang jellegű buli? Elsősorban pasi többes bulit keresnénk
Sziasztok . Az új helyről van már tapasztalat Dolce Víta ? Gondolkodom, hogy el kéne nézni de pont dresszkód van mára mi meg motorral vagyunk és nem a motoros ruha az aktuális dresszkód épp

Ma este 2-3 50+ feletti párt, hölgyet fogadnék zuglói lakásomban egy kis swingerezésre. 40-es, ápolt, igényes heteró pasi.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Persze erthetö és tisztelet a kivételnek ugye mert van azért! Pl én ugyanigy viselkedtem a klub-ban ha nőpartnerrel mentem ha egyedül! En el tudtam fogadni ha nemet mondtak meg férfi létemre hgy viselkedtem[ek] még most is aahogy illik egy férfiinak!
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 13:30

Na erről beszélünk
És mennyi pár van ezzel így és mi is pont ezért nem nagyon járunk.
Minek????

Minek????
Sziasztok,
ma estére keresek még lehetőséget !
szóló pasiként csatlakoznék szóló hölgyhöz, szívesen hozom-viszem Tatabánya térségéből vagy ha útba esik épp, bármi megoldható, rugalmas vagyok
illetve olyan helyre is szívesen mennék ahol még ma tudnak fogadni szóló pasiként
írj privátot, ha tudunk együtt menni vagy van ötleted, hogy hol látnak szívesen egyedül is
köszönöm
ma estére keresek még lehetőséget !
szóló pasiként csatlakoznék szóló hölgyhöz, szívesen hozom-viszem Tatabánya térségéből vagy ha útba esik épp, bármi megoldható, rugalmas vagyok

illetve olyan helyre is szívesen mennék ahol még ma tudnak fogadni szóló pasiként

írj privátot, ha tudunk együtt menni vagy van ötleted, hogy hol látnak szívesen egyedül is

köszönöm
Elnézést ha épp ahhoz is lett volna kedvünk
Sajnos a párokból sem annyira volt fényes a felhozatal,nem mintha mi akkora szupersztárok lennénk de hát mégis van egy határ ott is
Na itt be is fejeztük az ide való irogatást mint már mondtuk is csak ki akartuk írni magunkból.....
Jó klubbozást mindenkinek
Privátban szívesen ismerkedünk továbbra is párokkal ,lányokkal nem mert úgy sincs
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 08. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 13:35

Sajnos a párokból sem annyira volt fényes a felhozatal,nem mintha mi akkora szupersztárok lennénk de hát mégis van egy határ ott is

Na itt be is fejeztük az ide való irogatást mint már mondtuk is csak ki akartuk írni magunkból.....
Jó klubbozást mindenkinek
Privátban szívesen ismerkedünk továbbra is párokkal ,lányokkal nem mert úgy sincs

Ha eleve párral kapcsolódnátok , akkor felesleges a pasik bénázása miatt "hanyagolni" a clubot.
Swinger Yours bulik, amiket 4-en szervezünk Merci és Peti, Timi és Csanád, aki még nem ismer minket bátran hallgassatok bele a Podcast adásainkba Swinger Yours néven megtaláltok Youtube és Spotify .
Szóval Agusztusi swinger bulikat tartunk:
Augusztus 14. Csütörtök - Pasitöbbes Black Belt
Augusztus 29. Péntek - Érzékek Éjszakája
Mind két eseményt a 9. kerületbe tartjuk most. 20:00 h kezdéssel. 35-50 fős vendég létszámmal.
Jelentkezni a weboldalunkon tudtok , melyet privátban tudok küldeni , de a nevünk .hu smile
Fontos, szűrt vendégkörünk van, és inkább fiatalos a társaság. Párként és szólóként is tudtok jelentkezni.
Üdv
Swinger Yours csapata , g
Szóval Agusztusi swinger bulikat tartunk:
Augusztus 14. Csütörtök - Pasitöbbes Black Belt
Augusztus 29. Péntek - Érzékek Éjszakája
Mind két eseményt a 9. kerületbe tartjuk most. 20:00 h kezdéssel. 35-50 fős vendég létszámmal.
Jelentkezni a weboldalunkon tudtok , melyet privátban tudok küldeni , de a nevünk .hu smile
Fontos, szűrt vendégkörünk van, és inkább fiatalos a társaság. Párként és szólóként is tudtok jelentkezni.
Üdv
Swinger Yours csapata , g
Sziasztok!
Ha eleve párral kapcsolódnátok , akkor felesleges a pasik bénázása miatt "hanyagolni" a clubot.
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 06:27

Szerdán meglátogattuk a nappali partit a Paradisében.
Nem vagyunk egy nagy klubba járók de már megint rájöttünk miért
Köszönjük a párocskának akikkel a kulcsos szobában voltunk
Pasik semmit nem változtak ,alapból párok érdekeltek minket ,de a pasik amit müvelnek elég vicces néha már már szánalmas
Nem részletezzük tudjátok ti mit azaz mit nem csináltok....
Ha itt van a Fekete Audis srác neki üzennénk hogy a bénaságod miatt jól lemaradtál a csini milfről,te voltál az egyetlen akinek esélye lehetett volna
Na szóval egy ideig megint nem megyünk semelyik klubba valószínű.
Nem vagyunk egy nagy klubba járók de már megint rájöttünk miért

Köszönjük a párocskának akikkel a kulcsos szobában voltunk

Pasik semmit nem változtak ,alapból párok érdekeltek minket ,de a pasik amit müvelnek elég vicces néha már már szánalmas

Nem részletezzük tudjátok ti mit azaz mit nem csináltok....
Ha itt van a Fekete Audis srác neki üzennénk hogy a bénaságod miatt jól lemaradtál a csini milfről,te voltál az egyetlen akinek esélye lehetett volna

Na szóval egy ideig megint nem megyünk semelyik klubba valószínű.
Na erről beszélünk
Minek???? (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 13:10

Minek???? (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szép napot nektek. Érdekes ez a hozzáàllás azért a ferfiak részéröl ott egy klub-ban. En irtam mar oda a klub oldalán a chat részében is hogy kicsit szedjék már össze magukat mert irták ott is párok hogy szánalmas amit müvelnek ott! Én is láttam másik klub-ban még 6-7 éve hogy mit csinálnak az ott lévö szóló férfiak! De miért nem lehet kultúráltan igényesen hozzáállni meg kommunikálni a párokkal!