Mai napra keresek egy hölgyet aki eljönne velem mint kísérőm Glorycafe-ba vagy Swingerforyou-ba kicsit kikapcsolódni.
Üzenetben megtudjuk beszélni a továbbiakat.
Üzenetben megtudjuk beszélni a továbbiakat.

A ForYou péntek délután akkor ajánlott, ha tényleg gyakorlatilag egyedül szeretnétek lenni. Ha van igényetek egy kis mozgásra, akkor válasszatok másik helyet, másik időpontot.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 14:21

Pest környékén keresnénk olyan helyet, ahol nincs nagy tömeg, mégis ki lehet próbálni mások elött milyen szexelni, és esetleg másokat is lehet látni. Kezdők vagyunk a témában. Nem szeretnénk párt cserélni, csak megélni az ilyen jellegű dolgokat.
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett lakom.
Sziasztok Szarvason és kőrnyékén swinger bulit tudtok ajánlani.
Swinger for you péntek délelőtt. Kulturált szuper hely. Péntek délelőtt nincs tömeg.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 14:21

Pest környékén keresnénk olyan helyet, ahol nincs nagy tömeg, mégis ki lehet próbálni mások elött milyen szexelni, és esetleg másokat is lehet látni. Kezdők vagyunk a témában. Nem szeretnénk párt cserélni, csak megélni az ilyen jellegű dolgokat.
Debrecenben jovohet vegere szeretnek egy kissebb partyt osszehozni. Az idopont nyitott, megbeszelheto. Ha erdekel teged/titeket irj nyugodtan
Szasztok Szarvason vasárnap estére vagy napkozbe ill hétköznap előre megbeszélt időpontba Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás gyönyörű kert nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok. Levébe írjatok. Ez nem parti csak 1-2 párt fogadnék
Pénteken, párommal megyunk a swingerforyou-ba, mindketten 30 évesek vagyunk, sportos testalkatúak, szívesen vennénk hölgy és szintén fiatal pár jelentkezését akikkel együtt mehetnenk
privát üzenetben tudunk egyeztetni a találkozóról

Debrecenben jovohet vegere szeretnek egy kissebb partyt osszehozni. Az idopont nyitott, megbeszelheto. Ha erdekel teged/titeket irj nyugodtan.
Két férfi csinos sub nőt keres.
65+os hölgyet vagy párt keresek.Pécs
Sziasztok. Esztergom környéki párokkal, lányokkal ismerkednék.
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett lakom
Sziasztok erdeklodnenk igaz hogy szwinger clubb nyilik szombathelyen? Banya caffe helyen
Sziasztok!
Vidékről érkező hölgyet/hölgyeket kalauzolnék el Pesten a swinger, glory, mozi, autós szex stb. világába. Helyem is van.
Vidékről érkező hölgyet/hölgyeket kalauzolnék el Pesten a swinger, glory, mozi, autós szex stb. világába. Helyem is van.
Párokkal és Lányokkal randiznánk
Privátban keressetek pussz

Privátban keressetek pussz
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett.
Gloryba pár esetleg a mai napon?
Két férfi csinos sub nőt keres.