3 majom, volt valaki szombaton?
Szeretettel várok mindekint!
(Ez egy válasz IZMOS_lazulas üzenetére (2025. 10. 11. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 22:07

Missunny Mega Bukkake Party-2025.10.25. (szombat) FIGYELJ ODA, MERT EZ A HOSSZÚ HÉTVÉGE!!
VÁRHATÓ KEZDÉS:20.00
Helyszín: Budapest, VI. kerület
Létszám: missbunny+ 30 srác (kb még 10 srác hiányzik)
missbunny mellé tervezünk 1 vagy 2 csajt beszervezni, akik szinten tartanák a srácok izgalmi állapotát.
Missbunny kizárólag orális kielégítést végez, de vegyétek figyelembe, hogy sok pasival lesz! Így nem maga a szopatás a cél, inkább a szájba/arcra/testre élvezés!
.
MILYEN SRÁCOT VÁR MISSBUNNY?
- leginkább 18-45 év közötti
- átlagos vagy sportos testalkat
- átlagos intim mérettől
- borotváltság KÖTELEZŐ!
FOTÓZNI/VIDEÓZNI SZIGORÚAN TILOS!!!!! Aki ezt megszegi, azonnal kizárjuk a rendezvényből, és későbbiekben nem vehet részt általunk szervezett bulikban. Fotózni/videózni KIZÁRÓLAG én és Bunny párja fog. A résztvevőknek egységes maszkot fogunk biztosítani.
Hozzájárulás: NINCS!
Igény esetén alvási lehetőséget biztosítunk bulit követően!
Kérjük, hogy minél hamarabb jelezz vissza NEKEM, ha szeretnél részt venni.
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Levélben adj elérhetőséget! Köszi a figyelmet!
IZMOS_lazulas alias IzmosTom
missbunny mellé tervezünk 1 vagy 2 csajt beszervezni, akik szinten tartanák a srácok izgalmi állapotát.
Missbunny kizárólag orális kielégítést végez, de vegyétek figyelembe, hogy sok pasival lesz! Így nem maga a szopatás a cél, inkább a szájba/arcra/testre élvezés!
.
- átlagos intim mérettől
- borotváltság KÖTELEZŐ!
FOTÓZNI/VIDEÓZNI SZIGORÚAN TILOS!!!!! Aki ezt megszegi, azonnal kizárjuk a rendezvényből, és későbbiekben nem vehet részt általunk szervezett bulikban. Fotózni/videózni KIZÁRÓLAG én és Bunny párja fog. A résztvevőknek egységes maszkot fogunk biztosítani.
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Levélben adj elérhetőséget! Köszi a figyelmet!
Sziasztok!
Valaki volt már a Dunakeszi swinger clubba a Dolce Vitába?
Tapasztalatok? Milyen a felhozatal?
Párommal mennénk.
Valaki volt már a Dunakeszi swinger clubba a Dolce Vitába?
Tapasztalatok? Milyen a felhozatal?
Párommal mennénk.
Sziasztok ! Tudnátok olyan bárt ajánlani ahol napközben is sztriptíz lányok vannak ? Köszönjük szépen .D&M
Fergeteges halloween party!! 2025.11.01.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Swinger halloween party.A legjobb jelmez értékes ajándékban részesül!!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig !utána ,és közben swingerezés hajnalig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre utalás mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Swinger halloween party.A legjobb jelmez értékes ajándékban részesül!!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig !utána ,és közben swingerezés hajnalig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre utalás mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Tegnap este meglátogattuk Labirintus swingert a létszám kellemes volt. A recepción az úriember szimpatikus és talpra esett volt . Orsi és Tomi kitett Magáért. Vegyes korosztály vegyes érdeklődés. Sok volt a nézelődő. De őszintén mivel sok helyre járunk és aktív swingeresek vagyunk Minket maximum jobban felizgat, szórakoztat. Vannak jó kis terek. Zárható helyiség is, mondjuk Minket ez nem érdekel. Jó helyen van . Ki fog alakulni ki mikor szeret majd menni, egy ilyen helyben az a csoda húgy mindenki megtalálja a magának való játszó társat. Korban, formában, játékosságban. Fontos, hogy megtanulják a vendégek viselkedni. Köszönni pl, és nem kibeszélni a másikat szex közben, de ez mindenhol van sajnos. És az ital fogyasztást mindenki maga döntse el mennyi az elég. És igen nem árt a verseny a swinger piacon. Köszönjük a tegnap estét. Még biztosan jövünk. Elvezzétek az életet, merjétek megélni a vágyaitokat.
(Ez egy válasz Badboy40 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Sziasztok 24 vagy 25 megy innét pár vagy hölgy a glory caféba privibe lehet nyugodtan írni
Ha ha nektek az jó volt, akkor az a másik is jó lesz. Mi egyszer voltunk elég is volt, így az új helynek sem szavazunk bizalmat, plusz amit eddig olvastam róla az is alá támasztja az álláspontunkat, és az előző tapasztalatunkat, ami szöges ellentétben van a ti tapasztalatotokkal
(Ez egy válasz Viola87 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 07:31

Szia! Több régi pár ismerősünk járt 1 hete a Labirintusban. Az ő beszámolóik alapján jutottunk arra a következtetésre, ha lecseng az első néhány hét a tömeges látogatásokkal, utána biztosan megnézzük majd a helyet. Régebben többször megfordultunk a swinger4you-ban is, tudjuk, hogy a tulajdonos jó vendéglátó és megfelelő face kontrollt is tudnak alkalmazni.
Két férfi csinos sub nöt keres.
Szia! Több régi pár ismerősünk járt 1 hete a Labirintusban. Az ő beszámolóik alapján jutottunk arra a következtetésre, ha lecseng az első néhány hét a tömeges látogatásokkal, utána biztosan megnézzük majd a helyet. Régebben többször megfordultunk a swinger4you-ban is, tudjuk, hogy a tulajdonos jó vendéglátó és megfelelő face kontrollt is tudnak alkalmazni.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 20:45

Sziasztok. Az írásból kiderült, hogy még nem voltatok a Swinger labirintus -ba. Én voltam a nyitó bulin szerintem minden rendben volt a higèniával is. A pároknak vannak zárható szobák! Oda csak az mehet akit be hivtok. A pasikrol annyit, hogy nem mindenkinek faszverő ahogy írtátok. Elég szomorú ha ez a tapasztalatotok.
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket

Missunny Mega Bukkake Party-2025.10.25. (szombat) FIGYELJ ODA, MERT EZ A HOSSZÚ HÉTVÉGE!!
.
- átlagos intim mérettől
- borotváltság KÖTELEZŐ!
.
- átlagos intim mérettől
- borotváltság KÖTELEZŐ!
Sziasztok! Szintén fiatalabb haverommal lenézünk ma a glory cafeba. Tervez esetleg jönni innen valaki?
Sziasztok. Az írásból kiderült, hogy még nem voltatok a Swinger labirintus -ba. Én voltam a nyitó bulin szerintem minden rendben volt a higèniával is. A pároknak vannak zárható szobák! Oda csak az mehet akit be hivtok. A pasikrol annyit, hogy nem mindenkinek faszverő ahogy írtátok. Elég szomorú ha ez a tapasztalatotok.
(Ez egy válasz Viola87 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 10:12

Mi is készülünk megnézni a Labirintust, majd valamikor a későbbiekben. Legyen valóban normális higiénia és a párok részére fenntartott helyre ne jöhessenek be a farokverő pasik..
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok
Hétfőn tervezek elmenni a SwingerforYou szauna estre, esetleg van hölgy aki szívesen lenne a kísérője egy 30 éves, sportos srácnak?
Hétfőn tervezek elmenni a SwingerforYou szauna estre, esetleg van hölgy aki szívesen lenne a kísérője egy 30 éves, sportos srácnak?

Sziasztok ma este mi is ott leszünk . Szívesen ismerkednék.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 10. 11. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 16:12

Este lenézünk a Tik-takba. Szívesen vennénk párok közeledését , amennyiben innen az oldalról jönne valaki.
Két férfi csinos sub nöt keres.