Törölve lett néhány bejegyzés.....
Már ugyan ez sincs itt, de bocsi a "Felfedezők" párostól, ha kicsit hirtelen voltam, vagy emelkedettebb hangnemben posztoltam délelőtt! De, azt hiszem privátban sikerült tisztázni a dolgokat. Peace, itt az év végén mindenkinek!
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Már ugyan ez sincs itt, de bocsi a "Felfedezők" párostól, ha kicsit hirtelen voltam, vagy emelkedettebb hangnemben posztoltam délelőtt! De, azt hiszem privátban sikerült tisztázni a dolgokat. Peace, itt az év végén mindenkinek!
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hová tűntek a ma reggeli posztok? Èrdekes...
Max Mohács de engem is nagyon érdekelne a dolog , ha meg tudnátok valamit kérlek jelezzétek nekem is köszönöm
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen valami jó, minőségi swinger buli Szilveszterkor?
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok a mainap folyamán. Írjatok részleteket privin köszönöm
(Ez egy válasz BiPervZoli üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 19:41
Sziasztok. Ma holnapra össze állt régi duó újra összeáll. A férfi a profilon a hölgy Móni 41 igazi dögös milf. Mind a ketten bisexek vagyunk. Helyünk van bármikor
Sziasztok. Ma holnapra össze állt régi duó újra összeáll. A férfi a profilon a hölgy Móni 41 igazi dögös milf. Mind a ketten bisexek vagyunk. Helyünk van bármikor
Sziasztok! Szilveszter estére keresnék SW lehetőséget. A szatymazi 3M volt a cél, de jelenleg szólóként, már nem aktuális. Tudtok valamilyen más lehetőséget? Köszi a válaszokat, A!
Szilveszter estére solo pasiként keresek társaságot
Mi megyünk a Három Majomba Szilveszterkor
)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Szilveszteri jelentkezést 32 fővel lezártuk.Amennyiben valaki betegség,stb miatt lemondaná,csak telefonon tud érdeklődni,köszönöm a megértést,Melitta ,és Laci
Szia Ildi.
Igen a 3 Majom de az egy kicsi t odébb van mint Szeged-Szatymazon.
Mi megyünk most megyünk szerdán a Szilveszteri buliba esetleg kivigyünk, kijössz velünk? (Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen a 3 Majom de az egy kicsi t odébb van mint Szeged-Szatymazon.
Mi megyünk most megyünk szerdán a Szilveszteri buliba esetleg kivigyünk, kijössz velünk? (Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Sw labirintusba innét valaki?
Sziasztok! Paradise megy valaki 31-én?
Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!A jelentkezést 30.án lezárjuk
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
Sziasztok
Szilveszterkor Három Majomba ki jön innen?
Szilveszterkor Három Majomba ki jön innen?
Ma 27-én keresünk Partyt
Profilunkhoz hasonló nézetű párokat.
Profilunkhoz hasonló nézetű párokat.
Ma este párok, ki merre tervez menni bulizni?
Elindulnánk mi is valamelyik hely felé, de mégiscsak jobb azt társasággal...
Elindulnánk mi is valamelyik hely felé, de mégiscsak jobb azt társasággal...
Ilyenkor pénteken kb mennyien szoktak lenni labirintus swingerben?
sziasztok, ma pénteken a Labirintus swinger klubba megyünk, várjuk fiúk megkeresését.

vazelinator