BÚÉK nektek is!
És mindenkinek!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
És mindenkinek!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog új évet kívánunk, minden valós csoport tagnak.
En egy 28 eves ferfikent keresek parokat, akik egy hozzam hasonlo ferfit szeretnenek talalni harmashoz vagy szivesen csatlakoznek nagyobb tarsasagokhoz swinger buliban (legyen az klub vagy privát házibuli) Budapesten es kornyeken. Amit rolam tudni kell, hogy sportos kinézetem van, 186 centi magas es 86 kilogramm sulyu vagyok. Apolt vagyok es igenyes a kulsomet illetoen es en is ezt varom el a partnereimtol. Termeszetem nyugodt, megerto es turelmes, nem csak jokat lehet velem szexelni de a tartalmas beszelgeteseket is szeretem. Partnereimmel szemben nincs semmilyen korlat allitva reszemrol a testsulyt vagy az eletkort illetoen. Az erettebb korosztalyt kifejezetten kedvelem. Harmasban mar rendelkezem nemi tapasztalattal, de swinger bulikkal kapcsolatosan meg semmilyen korabbi elmenyem nincs. Nyitott vagyok sok mindenre! Ha ezek alapjan ugy gondoljatok, hogy szeretnetek megismerni, akkor varom a privat uzeneteket! Par kepet talaltok rolam a profilomon es tovabbi arcos es intim fotokat is meg tudok veletek osztani! Mivel telefonrol irtam ezt a szoveget, kerlek nezzetek el nekem az ekezetek hianyat! Mindenkinek jo unneplest es boldog uj evet kivanok!
Hello,ma Labirintusban lessz nappali swinger?
Még mindig keresünk ma estére Debrecenben házibulit/ hotelbe , pár vagy pasi / pasik.
Párcsere , cuckold, több pasis felállás.
Párcsere , cuckold, több pasis felállás.
Nem kell bocsánatot kèrned szerintem, teljes mèrtèkben igazad volt!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 12. 30. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 19:17
Törölve lett néhány bejegyzés.....
Már ugyan ez sincs itt, de bocsi a "Felfedezők" párostól, ha kicsit hirtelen voltam, vagy emelkedettebb hangnemben posztoltam délelőtt! De, azt hiszem privátban sikerült tisztázni a dolgokat. Peace, itt az év végén mindenkinek!
Már ugyan ez sincs itt, de bocsi a "Felfedezők" párostól, ha kicsit hirtelen voltam, vagy emelkedettebb hangnemben posztoltam délelőtt! De, azt hiszem privátban sikerült tisztázni a dolgokat. Peace, itt az év végén mindenkinek!
Az összes klubban lesz szilveszteri parti, de szóló pasiként értelemszerűen be kell telefonon jelentkezni előtte. Ha még nem tetted meg akkor iparkodnék, mert gyorsan fogynak a szóló pasi helyek mindenhol.
(Ez egy válasz Tündérrózsa2023 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 19:00
Sziasztok! Szilveszter estére keresnék SW lehetőséget. A szatymazi 3M volt a cél, de jelenleg szólóként, már nem aktuális. Tudtok valamilyen más lehetőséget? Köszi a válaszokat, A!
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Törölve lett néhány bejegyzés.....
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hová tűntek a ma reggeli posztok? Èrdekes...
Max Mohács de engem is nagyon érdekelne a dolog , ha meg tudnátok valamit kérlek jelezzétek nekem is köszönöm
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen valami jó, minőségi swinger buli Szilveszterkor?
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok a mainap folyamán. Írjatok részleteket privin köszönöm
(Ez egy válasz BiPervZoli üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 19:41
Sziasztok. Ma holnapra össze állt régi duó újra összeáll. A férfi a profilon a hölgy Móni 41 igazi dögös milf. Mind a ketten bisexek vagyunk. Helyünk van bármikor
Sziasztok. Ma holnapra össze állt régi duó újra összeáll. A férfi a profilon a hölgy Móni 41 igazi dögös milf. Mind a ketten bisexek vagyunk. Helyünk van bármikor
Sziasztok! Szilveszter estére keresnék SW lehetőséget. A szatymazi 3M volt a cél, de jelenleg szólóként, már nem aktuális. Tudtok valamilyen más lehetőséget? Köszi a válaszokat, A!
Szilveszter estére solo pasiként keresek társaságot
Mi megyünk a Három Majomba Szilveszterkor
)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Szilveszteri jelentkezést 32 fővel lezártuk.Amennyiben valaki betegség,stb miatt lemondaná,csak telefonon tud érdeklődni,köszönöm a megértést,Melitta ,és Laci
Szia Ildi.
Igen a 3 Majom de az egy kicsi t odébb van mint Szeged-Szatymazon.
Mi megyünk most megyünk szerdán a Szilveszteri buliba esetleg kivigyünk, kijössz velünk? (Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen a 3 Majom de az egy kicsi t odébb van mint Szeged-Szatymazon.
Mi megyünk most megyünk szerdán a Szilveszteri buliba esetleg kivigyünk, kijössz velünk? (Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

RVT