Sziasztok! Tudjuk, hogy még messze van, de hátha... Február 4.-én szeretnénk menni a Paradise Clubba a nappali összejövetelre. Esetleg lenne pár, aki szintén ott lesz? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Tervez esetleg mostanában nő vagy pár lenézni a hegedűsbe?
Sziasztok!
Jön valaki innen a Hàrom Majomba pótszilveszterezni szombaton?
Jön valaki innen a Hàrom Majomba pótszilveszterezni szombaton?
Szerdánként 2 részletben swinger maraton a Club Paradise-ban...
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok.
Február 7.én igényes házibuli jelkegű privát partyt szervezünk Dunakeszin!
Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben baráti hangulattal!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
A részletekért bátran keressetek privátban.....
Február 7.én igényes házibuli jelkegű privát partyt szervezünk Dunakeszin!
Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben baráti hangulattal!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
A részletekért bátran keressetek privátban.....
Sziasztok! 28 eves, kulturalt, sportos es apolt srac a mai este vagy holnap egesz nap szivesen csatlakozna parokhoz vagy swinger bulihoz Budapesten es kornyeken! Adatlapomon kepeket talaltok rolam es szivesen kuldok is! Viber-en tudunk beszelni! Ha erdekellek titeket varom az uzeneteteket!
Sziasztok! Ma este urakkal, párokkal ismerkednènk a Paradisèben!
Szombaton bécsi klublátogatás esetleg párok? Sosem voltunk és németül se nagyon beszélünk...
Sziasztok, tolna, bács megyében keresnék magán rendezésü bulikat szeretőmmel
Szombaton szeretnék elmenni a Tik Takba az utószilveszteri bulira, lesz ott innen szóló hölgy, esetleg pár?
Sziasztok! A hetvegere keresek part harmashoz vagy pedig swinger bulit egyedulallo ferfikent Budapesten es kornyeken. Buvohelyet is tudok akar biztositani! Adatlapomon minden infot megtalaltok rolam! Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek uzenetben!
Sziasztok
Jön innen valaki Dolce Vita klubba ma este szilveszteri buliba?
Jön innen valaki Dolce Vita klubba ma este szilveszteri buliba?
BÚÉK nektek is!
És mindenkinek!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
És mindenkinek!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog új évet kívánunk, minden valós csoport tagnak.
En egy 28 eves ferfikent keresek parokat, akik egy hozzam hasonlo ferfit szeretnenek talalni harmashoz vagy szivesen csatlakoznek nagyobb tarsasagokhoz swinger buliban (legyen az klub vagy privát házibuli) Budapesten es kornyeken. Amit rolam tudni kell, hogy sportos kinézetem van, 186 centi magas es 86 kilogramm sulyu vagyok. Apolt vagyok es igenyes a kulsomet illetoen es en is ezt varom el a partnereimtol. Termeszetem nyugodt, megerto es turelmes, nem csak jokat lehet velem szexelni de a tartalmas beszelgeteseket is szeretem. Partnereimmel szemben nincs semmilyen korlat allitva reszemrol a testsulyt vagy az eletkort illetoen. Az erettebb korosztalyt kifejezetten kedvelem. Harmasban mar rendelkezem nemi tapasztalattal, de swinger bulikkal kapcsolatosan meg semmilyen korabbi elmenyem nincs. Nyitott vagyok sok mindenre! Ha ezek alapjan ugy gondoljatok, hogy szeretnetek megismerni, akkor varom a privat uzeneteket! Par kepet talaltok rolam a profilomon es tovabbi arcos es intim fotokat is meg tudok veletek osztani! Mivel telefonrol irtam ezt a szoveget, kerlek nezzetek el nekem az ekezetek hianyat! Mindenkinek jo unneplest es boldog uj evet kivanok!
Hello,ma Labirintusban lessz nappali swinger?
Még mindig keresünk ma estére Debrecenben házibulit/ hotelbe , pár vagy pasi / pasik.
Párcsere , cuckold, több pasis felállás.
Párcsere , cuckold, több pasis felállás.
Nem kell bocsánatot kèrned szerintem, teljes mèrtèkben igazad volt!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 12. 30. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 19:17
Törölve lett néhány bejegyzés.....
Már ugyan ez sincs itt, de bocsi a "Felfedezők" párostól, ha kicsit hirtelen voltam, vagy emelkedettebb hangnemben posztoltam délelőtt! De, azt hiszem privátban sikerült tisztázni a dolgokat. Peace, itt az év végén mindenkinek!
Már ugyan ez sincs itt, de bocsi a "Felfedezők" párostól, ha kicsit hirtelen voltam, vagy emelkedettebb hangnemben posztoltam délelőtt! De, azt hiszem privátban sikerült tisztázni a dolgokat. Peace, itt az év végén mindenkinek!
Az összes klubban lesz szilveszteri parti, de szóló pasiként értelemszerűen be kell telefonon jelentkezni előtte. Ha még nem tetted meg akkor iparkodnék, mert gyorsan fogynak a szóló pasi helyek mindenhol.
(Ez egy válasz Tündérrózsa2023 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 19:00
Sziasztok! Szilveszter estére keresnék SW lehetőséget. A szatymazi 3M volt a cél, de jelenleg szólóként, már nem aktuális. Tudtok valamilyen más lehetőséget? Köszi a válaszokat, A!
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile

vazelinator

kedvescica