a privat rendezvenyekkel kapcsolatban nem tapaszlaltuk hogy szurik a resztvevoket es szinte mindenkit beengednek.tobb helyen is ezt tapasztaltuk.videohivast vagy kepet senki nem kert tolunk.bemondasra megy minden.ez meg is latszik a szinvonalon.a profitorientialt vilag ezt hozza valamint a keves vendegkor is meghatarozo tenyezo.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2026. 03. 14. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 11:26
A privát partik mindenhol ilyenek - nem engednek be mindenkit, szűrik a résztvevőket. Kép és sokszor telefon / videóhívás. Mindazonáltal nem kell Brad Pittnek lenni, sem mister olimpiának, sem 25 centis bot, de elfogadható kinézet és leginkább normális hozzáállást várnak el mindenhol a jelentkező pasiktól.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok, Holnap (21. Szombat), ki hova megy? Szívesen mennék egy jó buliba.Akár házibuli, privát is érdekel.
Kecskemét pár vagyunk valaki megy swinger club irjjon
Holnap lesz buli a Három Majomban!
Gyertek bulizni
Gyertek bulizni
En csatlakozhatnék esetleg?
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2026. 03. 20. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 20. péntek 17:13
Sziasztok.
Mi ma megyünk tiktak-ba. Ha van kedvetek gyertek ti is.
Mi ma megyünk tiktak-ba. Ha van kedvetek gyertek ti is.
Sziasztok.
Mi ma megyünk tiktak-ba. Ha van kedvetek gyertek ti is. (Ez egy válasz Szuper Párocska üzenetére (2026. 03. 20. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 20. péntek 16:36
Mi ma megyünk tiktak-ba. Ha van kedvetek gyertek ti is. (Ez egy válasz Szuper Párocska üzenetére (2026. 03. 20. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello mindenkinek
Keresünk egy vidám humoros és bulizós párt, akár 4 randi othonainkba ,de lehet ,hogy egy jó swinger buliba keresünk egy izgis belevaló párt.
Ha valaki tud egy jó bulit,ne tartsa magában
Keresünk egy vidám humoros és bulizós párt, akár 4 randi othonainkba ,de lehet ,hogy egy jó swinger buliba keresünk egy izgis belevaló párt.
Hello mindenkinek
Mi mindenképpen ott leszünk,és még sok csinos pár is)
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 14:43
Sziasztok.
Április 11.en házibuli jellegű White Partyt szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,válogatott párokkal,igényes kajával,italokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban.......
Április 11.en házibuli jellegű White Partyt szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,válogatott párokkal,igényes kajával,italokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban.......
Sziasztok.. Faszimado Transzi vagyok.Vas megye Szombathely mellett lakom..A mai nap 16 órától sötétedésig csillogó fényes olajossan kint flangálok Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt földes út végén flangálok...Aki üríteni akár..Szopatni,seggbe baszni,lehugyozni esetleg csak ki verni rám..!Az ott megtalál.. Többen is jöhettek.
Ki merre tervezi 7vegen? En 30 as úrként szívesen elmennék bulizni, mondjuk pár társaságában.
Csak pár?
(Ez egy válasz Párbanpáros40 üzenetére (2026. 03. 18. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 07:09
Sziasztok. Volna kedve párnak jönni velünk Árp.11 házi szex buliba?
Sziasztok!
Szokott innen járni valaki a szegedi 3 Majomba? Milyen hely? Érdemes menni? Most szombaton tervezzük...
Szokott innen járni valaki a szegedi 3 Majomba? Milyen hely? Érdemes menni? Most szombaton tervezzük...
Sziasztok! Szombaton a Paradisèben párokkal,urakkal ismerkednènk!
Mint a nem romákat. Nincs megkülönböztetés. Legyetek közvetlenek!
(Ez egy válasz Sildenafil1990 üzenetére (2026. 03. 18. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hogy fogadjak a roma párokat a clubbokba??
Sziasztok. Volna kedve párnak jönni velünk Árp.11 házi szex buliba?
Sajna nekem ma nem jo ! De szívesen ismerkednek veletek és legközelebb találkozhatnánk akar ott is!!!
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2026. 03. 18. szerda 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tervezi ma a Paradisét?
Debreceni vagy környéki párral ismerkednénk akikkel közösen mehetnénk swingerbe /igen már voltunk sokszor/

vazelinator

Lala1991
Lara