Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.01-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
2026.04.04.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Húsvéti swinger!Glory hole fal mögötti tojás kereső verseny ez
mindenki számára kötelező!
-Jakuzzi használat
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-Masszázs
-Jéghideg merülő kád
-8 személyes nagy ágy a dühöngésre
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
Az est étkezést tartalmaz!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Húsvéti swinger!Glory hole fal mögötti tojás kereső verseny ez
-Jakuzzi használat
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
-Masszázs
-Jéghideg merülő kád
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.01-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Sziasztok.
Ápr.11.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Tematika "White Party"!
Ápr.11.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Tematika "White Party"!
A Club Paradise pénteken ZÁRVA van!
Szerda nappal és szombat éjszaka van nyitva.
(Javaslom ápr. 18. -ra szervezni a club látogatását, - garantált az élmény...) (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 30. hétfő 10:07
Szerda nappal és szombat éjszaka van nyitva.
(Javaslom ápr. 18. -ra szervezni a club látogatását, - garantált az élmény...) (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken hosszú kihagyás után tervezzük a Paradise -t meglátogatni. Szivesen vennénk egy olyan Pár csatlakozasát hozzánk,akik szintén kedvelik a pasis többest. Privát üzenetet várunk
2026.04.04.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
-Jakuzzi használat
-Masszázs
-Jéghideg merülő kád
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
-Jakuzzi használat
-Masszázs
-Jéghideg merülő kád
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy hét közben, milyen helyek vannak nyitva este/éjszaka Budapesten, ahova nem kell előzetes bejelentkezés. Köszi
Érdeklődni szeretnék, hogy hét közben, milyen helyek vannak nyitva este/éjszaka Budapesten, ahova nem kell előzetes bejelentkezés. Köszi
Kedves Swingerek!
Április 2-án és április 30-án ismét vár benneteket a Swinger Yours csapata a 9. kerületben szervezett pasi-többes bulinkra. Szerencsére mindkét eseményt követően munkaszüneti nap lesz.
25–35 fős létszám várható
1 nőre maximum 3 férfit engedünk be
Szóló hölgyek és párok várják a hetero szóló férfiak társaságát
Amit kínálunk: szendvicsek,
Ha szeretnél részt venni, kérjük, olvasd el a weboldalunkon található részletes eseményleírást, és az ott megadott linken regisztrálj.
Üdvözlettel:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Április 2-án és április 30-án ismét vár benneteket a Swinger Yours csapata a 9. kerületben szervezett pasi-többes bulinkra. Szerencsére mindkét eseményt követően munkaszüneti nap lesz.
25–35 fős létszám várható
1 nőre maximum 3 férfit engedünk be
Szóló hölgyek és párok várják a hetero szóló férfiak társaságát
Amit kínálunk: szendvicsek,
al
és alf
ko alf
ho alf
losal
italok, rágcsálnivalók, valamint a programhoz és a tisztálkodáshoz szükséges eszközök alf
ko alf
ho alf
lmentesHa szeretnél részt venni, kérjük, olvasd el a weboldalunkon található részletes eseményleírást, és az ott megadott linken regisztrálj.
Üdvözlettel:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Ha a TikTakban durván teltház volt, az jó, mert akkor az összes ott lévő Hölgy is bizonyára "tömve" volt!
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 21:02
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen volt a buli a Labirintusban? Ott még nem voltunk. A Tiktak nagyon durván tömve volt.
Sziasztok! Ma vagy holnap este hölgy vagy pár glory cafeba alagsori labirintusba rosszalkodni?
Sziasztok. Pénteken a “csak párok” napra jönne innen pár a tiktakba? Csajommal le néznénk (szilikonos milf)
Pénteken hosszú kihagyás után tervezzük a Paradise -t meglátogatni. Szivesen vennénk egy olyan Pár csatlakozasát hozzánk,akik szintén kedvelik a pasis többest. Privát üzenetet várunk
Kik voltak szombaton a Tiktakban?
Milyen volt a buli a Labirintusban? Ott még nem voltunk. A Tiktak nagyon durván tömve volt.
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 03. 28. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Gy-M-S megyében keresek párt vagy hölgyet akivel egyutt megélhetnénk közösen a vágyainkat.
Én egy 29 éves, swingerben, hármasban tapasztalt srác vagyok.
Gy-M-S megyében keresek párt vagy hölgyet akivel egyutt megélhetnénk közösen a vágyainkat.
Én egy 29 éves, swingerben, hármasban tapasztalt srác vagyok.
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
Sziasztok ápolt igényes párokkal ismerkednénk !!
Milyen volt? Mi a Paradise-ban kötöttünk ki.
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 03. 28. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyertek velünk Árplilis 11. Veresegyháza házi swinger buliba. Válogatott csinos párok!!
Mi a Labirintut celoztuk be
(Ez egy válasz Irsai Olivér üzenetére (2026. 03. 28. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 14:51
Ma este Budapesten vagy a Bp-Győr útvonalon ajánlanátok jó klubbot, 50-es párnak?

vazelinator

Ertib
Skylynn