Majus 10 Vasárnap Sw tömeg mentes buli lesz Szarvason, csinos alkatú páros wellness jakkuzis sex buli max 5-6 pár és pár szóló férfi. Még 2 párnak van helye. Idős mentes ,50 év alatt és csinos dekoratív ill max csinosan telt alkat. Aki esetleg szeretne menni írjon levélben és segítek bejutni negyed évente rendeznek bulikat színvonalas. ill csatlakoznék én is a buliba egy italra ismerkedésre , persze testi kontaktus nem kötelező alapon. Akit érdekel levélben írj.
sziasztok! Valaki jön innen szombati TT szülinapi buliba, aki pasit keres?
Szia! Pénteki bulikban szoktak lenni szoló lányok bőven
(Ez egy válasz faragoszabi üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:22
(Ez egy válasz faragoszabi üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 40-es pasi vagyok,péntek estére keresek hölgy partnert valamelyik budapesti klubba. Szeretem a nálam idősebb korosztályt és a teltebb alkatot is!
Sziasztok, 40-es pasi vagyok,péntek estére keresek hölgy partnert valamelyik budapesti klubba. Szeretem a nálam idősebb korosztályt és a teltebb alkatot is!
Rovinj, Anakonda sw klub
(Ez egy válasz alex954 üzenetére (tegnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:30
Sziasztok, jövő héten utazunk horvátba. Zagrabban és Rovinj környékén keresnénk swinger clubot. Tudnátok ajánlani esetleg?
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok, jövő héten utazunk horvátba. Zagrabban és Rovinj környékén keresnénk swinger clubot. Tudnátok ajánlani esetleg?
Sziasztok, a labirintus hétköznap napközben milyen? Tud valaki segíteni infoval, érdemes menni ?
Sziasztok holnap napközben tervezi valaki a Paradíze clubbot meglátogatni?
Sziasztok szombaton délután Bp-en leszünk szívesen találkoznánk adatlapunk szerinti párokkal, tartalmas délutáni programra. CSAK PÁROK
Az már történelem... Idestova másfél éve új tulajdonosok vannak a Club Paradise-ban.
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2026. 05. 02. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 14:19
No no. Rengetegszer voltunk. Péntek mindig lapos volt. Mikor Zsoltiék csinálták már akkor sokszor voltunk. Győri út csütörtökön jó
Üdv! Pàrokal ismerkednèk, aki swinger klubja jàr! Ès csatlakozhatnàk hozzàjuk, velük tudnàk menni! Ha van ilyen, írj privàtot! Köszönöm!
No no. Rengetegszer voltunk. Péntek mindig lapos volt. Mikor Zsoltiék csinálták már akkor sokszor voltunk. Győri út csütörtökön jó
(Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 01:59
Ha pénteken lapos, akkor valószínű ti a Győri útira gondoltok. P4U az a Paradise.
Ma jön valaki innen a Hàrom Majomba?
Szia!
Pontosan!
Mi a Paradisère gondoltunk (Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 01:59
Pontosan!
Mi a Paradisère gondoltunk (Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha pénteken lapos, akkor valószínű ti a Győri útira gondoltok. P4U az a Paradise.
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most értem ide
(Ez egy válasz baby2632 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 06:11
Sziasztok!
Ma este párommal meglátogatnánk a swingerforyou-t!
Lesz esetleg innen pár aki ismerkedne?
Milyen szokott lenni a péntek este?
Köszönjük a válaszokat!
Ma este párommal meglátogatnánk a swingerforyou-t!
Lesz esetleg innen pár aki ismerkedne?
Milyen szokott lenni a péntek este?
Köszönjük a válaszokat!
Majd írjátok meg milyen volt. Péntek legtöbbször lapos.
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap este P4U ! Ki tart velünk? Párok,urak?
Holnap este P4U ! Ki tart velünk? Párok,urak?
Sziasztok!
Mai napra vagy holnapra swinger buli lesz vhol kelet magyarország területén?
Mai napra vagy holnapra swinger buli lesz vhol kelet magyarország területén?

vazelinator

nimfopar