A Tiktakban ma páros nap van.
(Ez egy válasz bigger94 üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma keszul pár tiktakba? Kérem írjon aki megy
Ma keszul pár tiktakba? Kérem írjon aki megy
Sziasztok! Holnap este Tiktak szülinapi party! Hölgyet keresek aki szívesen eljönne velem, természetesen minden kötelezettség nélkül! Megyek érted és viszlek haza amikor úgy döntünk.
Swingerclub (Tika tak) látogatáshoz keresek HÖLGYET Kkfélegyháza-Kecskemét-Lajosmizse-Örkény útvonalon. A társaság miatt, kötetlenül, de párban keresnénk a szenvedélyt.
Sziasztok!
Holnap este tervezünk egy klub látogatást, de még nem döntöttük el, hová menjünk. Tudnátok e olyan klubot ajánlani, ahol több a pár, mint a szóló pasi.. Esetleg van e olyan pár, akik velünk tartanának?
Hosszú távra tervezünk..
Holnap este tervezünk egy klub látogatást, de még nem döntöttük el, hová menjünk. Tudnátok e olyan klubot ajánlani, ahol több a pár, mint a szóló pasi.. Esetleg van e olyan pár, akik velünk tartanának?
Hosszú távra tervezünk..
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
30-as férfinak első kezdő swingerként milyen helyet ajánlanátok és melyik napon érdemes menni ?
30-as férfinak első kezdő swingerként milyen helyet ajánlanátok és melyik napon érdemes menni ?
AJJ :(
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2026. 05. 05. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 11:24
Sziasztok szombaton délután Bp-en leszünk szívesen találkoznánk adatlapunk szerinti párokkal, tartalmas délutáni programra. CSAK PÁROK
Majus 8 péntek este bulit tartunk budapesti helyszínünkön. Párok, pasik, csajok jelentkezését várjuk.
Sziasztok.
30 éves úrként keresek holnapra vagy a hétvégére swinger lehetoseget. Vagy tarsaságot, akikkel reszt vehetnék bulin..
30 éves úrként keresek holnapra vagy a hétvégére swinger lehetoseget. Vagy tarsaságot, akikkel reszt vehetnék bulin..
2026.06,27.én tartandó Swinger habpartira pünkösd után tudtok jelentkezni,sokan kérdeztétek magánban!!Meli
Sziasztok. 8.a péntek este mi DL ben leszünk párokkal helyes fiatal pasikkal ismerkedünk szexelnénk
Sziasztok. 13-án szerdán nappal tervezi valaki, hogy a paradisbe ellátogat?
sziasztok! Valaki jön innen szombati TT szülinapi buliba, aki pasit keres?
Szia! Pénteki bulikban szoktak lenni szoló lányok bőven
(Ez egy válasz faragoszabi üzenetére (2026. 05. 05. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 16:22
(Ez egy válasz faragoszabi üzenetére (2026. 05. 05. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 40-es pasi vagyok,péntek estére keresek hölgy partnert valamelyik budapesti klubba. Szeretem a nálam idősebb korosztályt és a teltebb alkatot is!
Sziasztok, 40-es pasi vagyok,péntek estére keresek hölgy partnert valamelyik budapesti klubba. Szeretem a nálam idősebb korosztályt és a teltebb alkatot is!
Rovinj, Anakonda sw klub
(Ez egy válasz alex954 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 12:30
Sziasztok, jövő héten utazunk horvátba. Zagrabban és Rovinj környékén keresnénk swinger clubot. Tudnátok ajánlani esetleg?
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok, jövő héten utazunk horvátba. Zagrabban és Rovinj környékén keresnénk swinger clubot. Tudnátok ajánlani esetleg?
Sziasztok, a labirintus hétköznap napközben milyen? Tud valaki segíteni infoval, érdemes menni ?

vazelinator

dolce80