Sziasztok, ismét házibulit szervezünk Debrecenben 11.-én. Helyünk van. 2 pár velünk együtt és egy + hölgy. Keresünk pasikat a három csajszinak amolyan mini gang bang házibuli. Fontos az inteligencia, és a kémia. Ezért minimum viber , telefonbeszélgetés és képek, ami természetesen nekünk is van. Igen fogunk kérni arcképest is. Ha van párod és nem érsz rá péntek este , nem ezt a bulit keresed. 45 éves korig sportos vagy vékony srácokat preferáljuk. Várjuk a jelentkezésket
Esetleg még egy pár belefér.
Esetleg még egy pár belefér.
Sziasztok! Július 9. Csütörtök
Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.
Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.
Akiket keresünk:
* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.
Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, a késő délutáni, esti órákban.
Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.
Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.
Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.
Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket.
Üdv Merci és Peti
Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.
Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.
Akiket keresünk:
* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.
Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, a késő délutáni, esti órákban.
Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.
Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.
Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.
Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok! SwingerForYou-ban, a csütörtöki alkalmakra érdemes ellátogatni? Hétköznap szoktak lenni párok, vagy csak pasik?
Megy holnap valaki a P4U-ba nappali bulira? Szigetszentmiklósra?
Sajnos nincs pedig jo lenne
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2026. 06. 16. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Sajnos évek óta nincs. A vezér utcai lakóteleptől nem messze volt egy de valami
dr
ügylet miatt bezárták
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2026. 06. 16. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
og
Helló! Valakinek volna kedve csatlakozni, a Tik Takba készülök ma este.
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos párt vagy pasit aki fogadni is tud minket Pesten!
Sziasztok!
JÚNIUS 27. SZOMBAT – Club Paradise - SPLASH PARTY
Ezen a szombaton egy kicsit másképp készülünk: már 16:00-kor nyitunk, így aki szeretné, egy kellemes délutáni medencézéssel indíthatja az estét.
A buli pedig egészen hajnali 4 óráig tart, így bőven lesz idő csinálni ezt-azt.
Most kipróbálkul, és ha beválik, akár rendszeres program is lehet belőle.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
JÚNIUS 27. SZOMBAT – Club Paradise - SPLASH PARTY
Ezen a szombaton egy kicsit másképp készülünk: már 16:00-kor nyitunk, így aki szeretné, egy kellemes délutáni medencézéssel indíthatja az estét.
A buli pedig egészen hajnali 4 óráig tart, így bőven lesz idő csinálni ezt-azt.
Most kipróbálkul, és ha beválik, akár rendszeres program is lehet belőle.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Péntek valaki megy swinger club megyünk együtt
Sziasztok.
Szívesen részt vennénk magán szervezésü buliban akkár férfi többséggel is! Kizárólag a hölgy örömére! Szeged és max 50 km körzetében! Van közölt adatlapunk! Bármit meg hallgatunk és nyitottak vagyunk! Többit privátban. Szép napot!
Szívesen részt vennénk magán szervezésü buliban akkár férfi többséggel is! Kizárólag a hölgy örömére! Szeged és max 50 km körzetében! Van közölt adatlapunk! Bármit meg hallgatunk és nyitottak vagyunk! Többit privátban. Szép napot!
Sziasztok! Én is Jövő hét szerdán megyek.
(Ez egy válasz WeLoveSex üzenetére (2026. 06. 24. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 09:00
Megy ma valaki a P4U-ba Szigetszentmiklósra? (bocsi kicsit szivat a redszer)
sziasztok jövö hét szerdán 1 én, megyek a nappali alkalomra, jöttök?
(Ez egy válasz WeLoveSex üzenetére (2026. 06. 24. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 09:00
Last minute! Rovinj • Punta Križ • Anaconda
Július 2–5. között Rovinjba utazom egy nagyon kedves, jókedvű, nyitott gondolkodású párral.
Még van egy szabad hely az autóban egy vidám hölgy számára.
Nudista strand, esti programok, Anaconda swinger klub és sok-sok jó hangulat vár ránk.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Július 2–5. között Rovinjba utazom egy nagyon kedves, jókedvű, nyitott gondolkodású párral.
Még van egy szabad hely az autóban egy vidám hölgy számára.
Nudista strand, esti programok, Anaconda swinger klub és sok-sok jó hangulat vár ránk.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Pénteki vagy szombati napra keresek hölgy partnert swinger klub látogatására. Írj ha partnerem lennél egy estére!
(Ez egy válasz WeLoveSex üzenetére (2026. 06. 24. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok
Olyan hölgyet keresek, aki szívesen eljönne velem pénteken egy swinger klubba. Természetesen az estét én állom. Nem feltétlen a sex a cél, szimplán az hogy jól érezzük magunkat, élvezzük a pihenést és kikapcsoljunk kicsit, de persze több is lehet, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója, de a kisérő szerep a cél illetve hogy egy kis hiztonságot nyújthassak neked.
Ha esetleg nyitott vagy rá, privát üzenetben megtalálsz.
Olyan hölgyet keresek, aki szívesen eljönne velem pénteken egy swinger klubba. Természetesen az estét én állom. Nem feltétlen a sex a cél, szimplán az hogy jól érezzük magunkat, élvezzük a pihenést és kikapcsoljunk kicsit, de persze több is lehet, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója, de a kisérő szerep a cél illetve hogy egy kis hiztonságot nyújthassak neked.
Ha esetleg nyitott vagy rá, privát üzenetben megtalálsz.
Rovinj • Punta Križ • Anaconda!
Július 2–5. között Rovinjban leszek egy nagyon kedves, szexi hölgytagú, jó dolgokra nyitott párral.
Vidám hölgy és/vagy pár társaságát keresem nudizáshoz, esti programokhoz, az Anacondába swingerezni.
Ha érdekel, írj privátban!
Július 2–5. között Rovinjban leszek egy nagyon kedves, szexi hölgytagú, jó dolgokra nyitott párral.
Vidám hölgy és/vagy pár társaságát keresem nudizáshoz, esti programokhoz, az Anacondába swingerezni.
Ha érdekel, írj privátban!
Arra reagáltam, hogy párcserés játékokat kerestetek szombat estére. Mi sem egyszerűbb ennél szombat este, bármelyik jobb klub, vagy valós, nagyobb privát party.
A netről ue. abszolválni elég sok szervezkedést igényel: kit kerestek / ugyanazt akarják-e, képcsere, számcsere, mikor-hol jó nektek stb. Majd helyet, időpontot szervezni, hogy utána vagy eljönnek, vagy nem, vagy azok vannak a képen akikkel ismerkedtetek vagy nem teljesen, vagy szimpik vagy nem.
Egy klubban, valós partin szervezkedés nélkül azonnal adott a hely, az idő, s 100% kamumentesen rögtön szemtől-szemben lehet ismerkedni más párokkal akik ugyanazért vannak ott. Ha nem szimpi egy pár nix problem - ott egyből van választási lehetőség. Kis nyitottság, szándék és szinte 100% a "siker". (Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 06. 20. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A netről ue. abszolválni elég sok szervezkedést igényel: kit kerestek / ugyanazt akarják-e, képcsere, számcsere, mikor-hol jó nektek stb. Majd helyet, időpontot szervezni, hogy utána vagy eljönnek, vagy nem, vagy azok vannak a képen akikkel ismerkedtetek vagy nem teljesen, vagy szimpik vagy nem.
Egy klubban, valós partin szervezkedés nélkül azonnal adott a hely, az idő, s 100% kamumentesen rögtön szemtől-szemben lehet ismerkedni más párokkal akik ugyanazért vannak ott. Ha nem szimpi egy pár nix problem - ott egyből van választási lehetőség. Kis nyitottság, szándék és szinte 100% a "siker". (Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 06. 20. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

adamdem