Sziasztok! Az új budapesti Pandora’s Box swinger klubba volt már valaki innen? Privátban lenne egy pár kérdésem
Augusztus 15-19-ig Hévízen nyaralunk, szimpatikus párral ismerkednénk, barátkoznánk ott helyben.
Szia!
Nem,ez tèves információ,viszont a honlapon, minden valós információt meg találtok!
Gyertek,ma nagy buli lesz! (Ez egy válasz szex pár 45 üzenetére (ma 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:22
Nem,ez tèves információ,viszont a honlapon, minden valós információt meg találtok!
Gyertek,ma nagy buli lesz! (Ez egy válasz szex pár 45 üzenetére (ma 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Tudja valaki hogy mennyibe kerül ma este a Paradise hozzá járulás? Mert olyat hallotam hogy 45.. ez igaz?
Sziasztok.
Szept.5.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Veresegyházán.
Igènyes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,baráti hangulattal!
Szívesen látunk még normàl vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban.....
Szept.5.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Veresegyházán.
Igènyes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,baráti hangulattal!
Szívesen látunk még normàl vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban.....
A mai nap Tik-Tak clubba megyünk.
Hozzánk hasonló párokkal szivesen ismerkednénk.
Hozzánk hasonló párokkal szivesen ismerkednénk.
Sziasztok. Tudja valaki hogy mennyibe kerül ma este a Paradise hozzá járulás? Mert olyat hallotam hogy 45.. ez igaz?
Igen,működik.
(Ez egy válasz Picilele üzenetére (tegnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:37
Sziasztok, hallottunk pletykákat egy új
Hallott róla más is, esetleg járt már ott valaki? Tapasztalatok?
Előre is köszi!
L.
Ko
klubbról(?), házibuliról(?). alf
ml alf
óiHallott róla más is, esetleg járt már ott valaki? Tapasztalatok?
Előre is köszi!
L.
Sziasztok, hallottunk pletykákat egy új
Hallott róla más is, esetleg járt már ott valaki? Tapasztalatok?
Előre is köszi!
L.
Ko
klubbról(?), házibuliról(?). alf
ml alf
óiHallott róla más is, esetleg járt már ott valaki? Tapasztalatok?
Előre is köszi!
L.
Igen!
(Ez egy válasz Katicacica üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:40
Sziasztok.
Azokat kérdezném akik járnak swinger klubba . BBW alkatú hölgyeknek is van lehetőségük egy ilyen helyre bejutni?
Azokat kérdezném akik járnak swinger klubba . BBW alkatú hölgyeknek is van lehetőségük egy ilyen helyre bejutni?
Sziasztok.
Ha találtok, szóljatok nekünk is, ne kelljen mindig messzire menni!
(Ez egy válasz Rozsu18 üzenetére (tegnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:02
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésünk, hogy az ország keleti felén, esetleg Nyíregyházán szoktak-e lenni rendezvények? Szívesen megnéznénk/kipróbálnánk.
Válaszokat előre is köszönjük!
Lenne egy olyan kérdésünk, hogy az ország keleti felén, esetleg Nyíregyházán szoktak-e lenni rendezvények? Szívesen megnéznénk/kipróbálnánk.
Sziasztok, holnap jön valaki Szegeden a 3 majomba?
Sziasztok!
2026.08.15.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-
Ko
bár,Hideg italok,kávé különlegességek alf
kt alf
él-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
aug 22-én megyünk mi is klubba, szívesen kalandozunk hetero párcserésen párral, akár előre egyeztetve, akár klubban találkozással!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Én tervezek menni.
(Ez egy válasz Ancsi46 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ancsi46 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, a barátnőmmel hó végén utazunk Gran Canariára. Úgy hallottunk, hogy nagy swinger élet van ott. Van tapasztalatunk a swingerben- mind a 2-en bi vagyunk, szóval olyan klubot keresnénk elsősorban, ami meleg swinger és időnként bemehetnek csajok is, vagy olyat, ahol azért megfordulnak jó számmal bi emberek is..
Minden tippet/véleményt szívesen fogadunk akár itt a forumon, akár privátban.
Minden tippet/véleményt szívesen fogadunk akár itt a forumon, akár privátban.
Persze, Fouryou. Mi is megyünk, sokan vannak csütörtökönként és jó a tarsaság.
(Ez egy válasz krissz88 üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 13. csütörtök 10:06
Sziasztok,
ma estére tudtok ajánlani programot?
30-as jóképű pasi vagyok, utazni tudok
Sziasztok,

vazelinator