Szia! Pontosan hól?
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (tegnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs! Rossz helyre írtam...
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (tegnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt kérdeztem én is
(Ez egy válasz szendo üzenetére (tegnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Pontosan hól?
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (tegnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Tegnap néztem de már be van falazva. 1 emeleten volt.
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (tegnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Békási wc-ben vsam lyuk
Duna plázában merre van Gloryhole?
Almádi engem is érdekelne! Mikor érdemes menni?
Hali glory caffe hogy müködik?
Gondolom belépős ?
Van külön hely cselekedni vagy le kell szolítani másokat ?
Hogy képzeljem el?
Napokban este felmennék
Gondolom belépős ?
Van külön hely cselekedni vagy le kell szolítani másokat ?
Hogy képzeljem el?
Napokban este felmennék
Pont most vagyok itt Keszin az Auchanban. Tényleg elesett. Egy fém lap van a helyén mind a két oldalról.
(Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 22. hétfő 09:18

Én 3-4 hete a dunakeszi Auchanban láttam lyukat két vécé között. Azt már nem használja senki?
Törökbálinton auchanba mi a helyzet??
Anno én is láttam mondjuk sokkal régebben. A napokban határoztam el magam hogy lemegyek de ezek szerint már semmi értelme.
(Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 22. hétfő 09:18

Én 3-4 hete a dunakeszi Auchanban láttam lyukat két vécé között. Azt már nem használja senki?
Sziasztok. Gyöngyöshöz közel nem tud valaki ilyen helyet?
Gloryba érdemes lemenni 4 körül?
Az engem is érdekelne
(Ez egy válasz m18cm üzenetére (2025. 09. 24. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Dunakeszi Auchan nagyon jó hely volt még nejemmel is voltunk bent többször is!
11.-ben nincs esetleg valahol?
Szia! Kecskeméten hol van?Köszi
(Ez egy válasz Sz0patnék45 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 05:08

Valaki szokott járni Kecskeméten vagy szegeden glory hole-ba? Lenne egy két kérdésem.
(Ez egy válasz bisrac95revy üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 22:25

Sokáig volt, sajnos már nincs meg, pedig nagyon jó hely volt, sok fiatallal. =/ Esetleg a törökbálinti áruházban, ott már pár hónapja nem jártam, ha még van még egyáltalán...
Sokáig volt, sajnos már nincs meg, pedig nagyon jó hely volt, sok fiatallal. =/ Esetleg a törökbálinti áruházban, ott már pár hónapja nem jártam, ha még van még egyáltalán...
(Ez egy válasz 28dekivancsi üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 08:13

Néha csábít h meg kéne nézni Dunakeszin tényleg van e , de soha nem csináltam meg hasonlót , jó lenne valami nem teljesen ismeretlennel.