Én Bp-i vagyok, ott keresek ilyen helyet… tud valaki?
Kmét, Auchan: kicsit szűk a lyuk. 2x is sikerült fiatal, szép farkakat leszopni. Mozgatni nem igen lehet, csak átdugni, de az én szájjátékommal pillanatok alatt eldurran bárki...
XXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz Geforki üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 10:41
XXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz Geforki üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskemét auchanról van valakinek véleménye, élménye, kiváncsi lennék???
Balaton déli parton esetleg?
A nagybuszpályaudvar mosdója, 3. Wc
(Ez egy válasz a5dealas üzenetére (2025. 04. 22. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 16:50

Valaki tud Budapesten mosdót ahol van lyuk vagy glory hole leskelődni? Mert nem nagyon találok mostanában ilyen helyet csak a Népliget mosdója… Ki mit tud?
Balatonalmádi liget kávézó mellett
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 13:19

Melyik glorry helyet ajaljatok ha en is akarok szopatni es en is szopnek es normalis tisztak hárbsk.
Illetve mikor érdemes menni
Nepliget hol működik??
(Ez egy válasz a5dealas üzenetére (2025. 04. 22. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 16:50

Valaki tud Budapesten mosdót ahol van lyuk vagy glory hole leskelődni? Mert nem nagyon találok mostanában ilyen helyet csak a Népliget mosdója… Ki mit tud?
Melyik glorry helyet ajaljatok ha en is akarok szopatni es en is szopnek es normalis tisztak hárbsk.
eddig bárki kérte, nem kapta meg tudtommal. Bár lehet tévedek. Szerintem kamu ez a telegramos dolog.
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2025. 04. 18. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretném a glory telegram csoportot.
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali! Tud valaki Budapesten még működő kukucskáló helyet (lyukat), vagy glory hole-t, mert nagyon sok infó már elavult (pl egyetemek)! Illetve mi a telefram csopi ezügyben? Köszi a választ!
Szombathelyen van esetleg gloryhole?
Az ATM melletti működik.
(Ez egy válasz gaygok69 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 15:47

Ma voltam, mind a két lyuk le van falazva. 4 kiscsavar van a fém lemez sarkain mind a kettőnél..
Érd fele van esetleg valahol luk ?
40-es fasz és geciimádó nőként párom jelenlétével próbálgatnánk ezt a műfajt is. Aki tud benne segíteni illetve infót,hogy hol érdemes kezdenünk, nyugodtan jelezze.
Ma voltam, mind a két lyuk le van falazva. 4 kiscsavar van a fém lemez sarkain mind a kettőnél..
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Liget kávézó mögötti nyilvános wc-ben
(Ez egy válasz gina26 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az merre van? Mi a közelben lakunk, de még nem hallottunk róla...
M5 ben ki vannak a lapok ujra cserélve és uj a bizti őr is
Pécsen tud valaki ilyet?