Fiatalok szoktak járni M5 Tescoba? Mennék én is 23f
Dob utcai kár hogy bezárt. Glory caféba is voltam 2-3 alkalommal. Szerintem vidéken is megélne egy ilyen intézmény. Mondjuk fehérváron..
Ahogy írtam visszamentem-remegő lábakkal köttem el,az utolsó cseppig kiszívtak
Mindkettőt szeretem de általában szopnak (10-ből 9szer kb)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (tegnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen igy van
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És mit szoktal nelyik oldalt szereted
Adni vagy kapni (Ez egy válasz Allin77 üzenetére (tegnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Adni vagy kapni (Ez egy válasz Allin77 üzenetére (tegnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:47
Csütörtök f6 körül voltam,jó volt.Ma reggel nem volt senki de lehet hogy kora este megint elnézek.
Esténként egyébként mindig van mozgás,nekem nagyon ritka hogy nincs valami élmény
Esténként egyébként mindig van mozgás,nekem nagyon ritka hogy nincs valami élmény
Csütörtök f6 körül voltam,jó volt.Ma reggel nem volt senki de lehet hogy kora este megint elnézek.
Ma este Meglátogatom én is az M5 tescot,kiváncsi vagyok milyen.Hátha sikerrel is járok.
Volt m délelött valaki az m5 tescoban ?
Mivel csak kettő működő hely van, mehetsz bármelyikbe. Soha nem lehet kiszámolni, hogy mikor lesz ott valaki. Van, hogy egyik nap szinte sorbanállás van, másnap meg nincs senki ugyanabban az időben.
A legtöbb ember nem ül be órákra. Benéz, de ha nincs senki a másik oldalon már megy is el. Lehet hogy pár perc múlva újra visszanéz majd hátha érkezett valaki.
Egyébként elég sokszor ki lehet szúrni, hogy valaki kalandra vár. A mosdó bájáratától kellő távolságra, de mégis jó rálátással lévő helyről figyelnek, hogy megy-e be valaki. Ezek egyedülálló férfiak, akik ott álldogálnak, nem csinálnak semmit, csak telefont nyomkodnak, sétálgatnak jobbra-balra. (Ez egy válasz Endem üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A legtöbb ember nem ül be órákra. Benéz, de ha nincs senki a másik oldalon már megy is el. Lehet hogy pár perc múlva újra visszanéz majd hátha érkezett valaki.
Egyébként elég sokszor ki lehet szúrni, hogy valaki kalandra vár. A mosdó bájáratától kellő távolságra, de mégis jó rálátással lévő helyről figyelnek, hogy megy-e be valaki. Ezek egyedülálló férfiak, akik ott álldogálnak, nem csinálnak semmit, csak telefont nyomkodnak, sétálgatnak jobbra-balra. (Ez egy válasz Endem üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 07:52
Sziasztok!
Reggel délelőtt napközben hová érdemes menni? Ha glory játékokat szeretnék kipróbálni?
Reggel délelőtt napközben hová érdemes menni? Ha glory játékokat szeretnék kipróbálni?
Sziasztok!
Ha akcios a farhát
(Ez egy válasz kamaszfiu22 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor érdemes menni m5 tescoba?
jo lenne.de nem sokan akarnak találkozni.sok a kamus.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova érdemes menni és mikor?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:53
Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Miért nem keresel privatba valakit
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 15:03
sziasztok!Veszprémben még mindig nincs?érdekelne a szopás.talán a pláza vagy a vasutállomás?ha van info ,érdekel.köszi
Persze lehet azt is, hogy csak vered magadnak, a másik meg a lyukon keresztül végignézni.
Verés is szopás is mehet. Ha valaki átdugja a farkát, akkor a másik kedvére van utalva. Azt csinál vele amit ő akar. Ha nem tetszik a művelet, akkor kihúzza a lyukból és elsétál.
(Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:33
Köszi a választ! Verni is szokták vagy inkább a szopás a jellemző? Kipróbálnám milyen ha kényeztet valaki. Íratlan szabályok vannak?
Glory szabályok:
Köszi a választ! Verni is szokták vagy inkább a szopás a jellemző? Kipróbálnám milyen ha kényeztet valaki. Íratlan szabályok vannak?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:29
Előfurdul, de nem ez a jellemző. Sok ember idegenkedik bekapni a gumit, ezért ha úgy rakod át nem biztos hogy beveszi.
A másik oldalról is ez van, ha szopni akarsz és gumit tennél a farkára a másiknak, mielőtt átdugná a farkát, mutasd a gumit a lyukhoz közel hogy lássa. Aztán eldönti, hogy ilyen "feltételek mellett" átdugja-e vagy sem.
A másik oldalról is ez van, ha szopni akarsz és gumit tennél a farkára a másiknak, mielőtt átdugná a farkát, mutasd a gumit a lyukhoz közel hogy lássa. Aztán eldönti, hogy ilyen "feltételek mellett" átdugja-e vagy sem.