ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz Moha86 üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, igen, szombaton erdemes leginkabb lenézni.
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (tegnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberényi nudin van gloy ?
Sziasztok!
Baján a Tesco férfi mosdóban rendszeresen vannak találkák. Csak állj meg a piszoar mellett és játsz magaddal. Garantáltan segítenek
Baján a Tesco férfi mosdóban rendszeresen vannak találkák. Csak állj meg a piszoar mellett és játsz magaddal. Garantáltan segítenek

Sziasztok a Glory cafe ba , szombat este érdemes le mennyi ugye ?
szia, mindig vannak lenn, kérdés, hogy nagyobb forgalmú napot keresel-e? Ha igen akkor sztem a szombat jobb időpont.
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 07:57

Vasárnap mennyien szoktak a Glory Cafeban lenni? Van valamilyen program? Mikor érdemes menni? Meddig tart nyitva?
Köszi!
Köszi!
Sziasztok. Szolnokon valaki tud glory helyet?
Sziasztok! Dunaújváros, Fehérvár, Fejér megyében keresek aktív hole-t. Előre is köszi!
Vasárnap mennyien szoktak a Glory Cafeban lenni? Van valamilyen program? Mikor érdemes menni? Meddig tart nyitva?
Köszi!
Köszi!
az max fordítva, volt már olyan
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfi retyóba nő?
Nógrád megyében van valamerre?
Sziasztok!
Debrecenben még mindig keresnék lyukat, avagy bárkit akit izgat az efféle dolog, és esetleg tudna csinálni egyet otthon vagy bárhol. Ha nem is konkrét gloryhole, egy hasonló szituáció is megteszi, eléggé izgat
Debrecenben még mindig keresnék lyukat, avagy bárkit akit izgat az efféle dolog, és esetleg tudna csinálni egyet otthon vagy bárhol. Ha nem is konkrét gloryhole, egy hasonló szituáció is megteszi, eléggé izgat

Sziasztok. Kecskeméten tud valaki új lyukról? Mióta megszünt az auchanban nem találtam másikat.
A telegram csoport megszűnt egy ideje
A telegram csoport engem is érdekelne

Erre én is kiváncsi lennék
(Ez egy válasz Moha86 üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok engem is érdekelne a telegram csoport.
Sziasztok, engem is érdekelne a telegram csoport

Sziasztok. Győrben van glory hely?