Camponában tudtok helyet?
Ez engem is érdekel… de jövő héten megnézem vmikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 12. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 12. péntek 12:22
Törölt felhasználó (4715077)

És mi a véleményed? Milyen? Van ott vállalkozó?
És mi a véleményed? Milyen? Van ott vállalkozó?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, szerintem két hely is van, aminek két bejárata van. Egy amin mindeni bemegy és egy privát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 14:04
Törölt felhasználó (4727490)

Sziasztok! Nekünk régóta nagy vágyunk egy olyan hely, aminek két bejárata van. Az egyikből mi érkeznénk a másik oldalra a meghívott srácok. Inkognitóban élvezhetné mindenki.
Sajnos még bérelhető helyet sem találtunk itthon :(

Egerben vagy a környéken van Glory hely?
Sziasztok! Nekünk régóta nagy vágyunk egy olyan hely, aminek két bejárata van. Az egyikből mi érkeznénk a másik oldalra a meghívott srácok. Inkognitóban élvezhetné mindenki.
Sajnos még bérelhető helyet sem találtunk itthon :(

Vasmegyében nálam megoldható-
De rajtam kívül valahol?
De rajtam kívül valahol?
Ez engem is érdekelne… írhat bárki, aki tud róla valamit.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 03. 30. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcs megyében van Glory Hole ?
Baranyában van olyan hely ahol ilyesfajta mokara van lehetoseg?
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nógrád megyében tud valaki ilyet? Hol?
Bombasztikus est
én vagyunk túl! Hajnalig kényeztetett a francia lány mindenkit

Az autómban
(Ez egy válasz kdori01 üzenetére (2024. 03. 23. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen van
Jár valaki M5 Tescoba??
Jár valaki M5 Tescoba??
Pénteken? Kénytelen leszek akkor átmeneti a csillagkapun!
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg van gloryhole lyuk a Soroksári tescó wc-ben !
Győrben hol van?
Sziasztok! A Glory cafe ma esti swingerbuliján várhatók biszex pasik is?
Na el se jött a csaj szóval maradok a Glory Café tervnél. ez az utolsó üzenetem egyenlőre.