Mindenképp kifogom írni,mert másképp sosem lesznek ott jó pasik....
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2025. 02. 08. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Legközelebb írd ki, hogy mentek. Akkor lesznek heterók is.
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 13:02

Mi sem értettük..... de valószínű a fele buzi volt..... meg volt aki csak nézte mit csinálunk,de nem merte átdugni a lukon....
Mi sem értettük..... de valószínű a fele buzi volt..... meg volt aki csak nézte mit csinálunk,de nem merte átdugni a lukon....
(Ez egy válasz alive üzenetére (2025. 02. 08. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 12:58

Ezt soha nem fogom megérteni. Aki ilyen helyre megy, majd nem mer odamenni, az pontosan mit akar arrafelé? Nem mintha sokszor lettem volna ilyen helyzetben, de úgy gondolom, azért mennék oda, hogy legyen valami, nem azért, hogy csak nézelődjek.
Ezt soha nem fogom megérteni. Aki ilyen helyre megy, majd nem mer odamenni, az pontosan mit akar arrafelé? Nem mintha sokszor lettem volna ilyen helyzetben, de úgy gondolom, azért mennék oda, hogy legyen valami, nem azért, hogy csak nézelődjek.
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 12:17

Mi tegnap voltunk..... tényleg szépen fel van újítva.... igényes....
Viszont nem mert odajönni egyiksem..... pedig jöhettek volna egy páran....
Viszont nem mert odajönni egyiksem..... pedig jöhettek volna egy páran....
Mi tegnap voltunk..... tényleg szépen fel van újítva.... igényes....
Viszont nem mert odajönni egyiksem..... pedig jöhettek volna egy páran.... (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 08. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 12:08
Viszont nem mert odajönni egyiksem..... pedig jöhettek volna egy páran.... (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 08. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.a Hegedűs Gyula utcai fél van újjitva Gyertek el jó hely
Sziasztok.a Hegedűs Gyula utcai fél van újjitva Gyertek el jó hely
(Ez egy válasz Patrik112802 üzenetére (2025. 02. 03. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 03. hétfő 17:08

Sziasztok! Parommal szeretnenk szexmoziba menni (02.08-án) melyik szexmozit ajanljatok? Akar tobben is lehet ot dugni. 24eves par
Valaszotokat elore is koszonom. Uzenetbe is irhatok!
Hali
Pesten tudtok még valamerre gloryt??
Pesten tudtok még valamerre gloryt??
Sziasztok! Parommal szeretnenk szexmoziba menni (02.08-án) melyik szexmozit ajanljatok? Akar tobben is lehet ot dugni. 24eves par
Olyan hely van ahol nézzük egymást maszturbálni? Vagy inkább meglessük egymást?
Zalában van glory ?
Igen sajnos a nyilvanos villamosos wc zarva. Igy valoszinuleg nyiregyen minden megszunt. De ha valaki tenyleg tud valamit valamerre az jelezzen.
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 15:28

Sziasztok!
Szabolcsban valahol tudtok glory helyet?
A Hősök tere Nyíregyházán nem működik már úgy tudom, legalábbis Decemberben nem volt üzemképes.
A Hősök tere Nyíregyházán nem működik már úgy tudom, legalábbis Decemberben nem volt üzemképes.
Sziasztok!
Citymarketnél mind a két oldalról be lét csavarozva deszkázva.
Állítolag Nagykátai vasútálomáson is van ilyen lehetőség.
Ma meg is nézem hátha.
Nagykáta Tesco wc is volt ilyen, de megszünt a Tesco és átszokott a vasutállomásra a dolog.
Viszont ujra kinyitott mint Aldi stb… lehet vissza azoktak oda? Sebaj, megnézem ma
Ma meg is nézem hátha.

Nagykáta Tesco wc is volt ilyen, de megszünt a Tesco és átszokott a vasutállomásra a dolog.
Viszont ujra kinyitott mint Aldi stb… lehet vissza azoktak oda? Sebaj, megnézem ma

Citymarketnél mikor érdemes próbálkozni ?
Sziasztok!
Heves megyében van ilyen hely?
Heves megyében van ilyen hely?
Sziasztok. Péntek délután 3 körül Kecskeméti Auchant megnézem. Gondoltam szólok.
Szia. M5 Tescot zárták be? Nem csodálkozom, utoljára mikor voltam ami volt ott.
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kotont kell húzni?
Glorynál élvezés előtt illik jelezni a partnernek hogy készüljön mindjárt elsülsz (pl kopogással) vagy nem?