Valaki aki glorycaféban jártas, tudna adni egy kis infót? Crossdresserek mennyire jellemzőek, vagy elfogadottak ott?
Izgalmas. Hasonló helyen jártam Bp-en , hála Istennek nem az a megszokott dolog volt. Valóban van benne egy másfajta izgalom ami megdobja az egészet .
Haaaaát ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Össze kéne rakni egy Glory holet Zalaegerszegen is, de ott aztán ki tudja ki lessz a másik oldalon, én pl nem akarok bajszot, szakállat érezni a másik oldalon.
Esetleg több fülke kicsit szét szórva, és egyik helyen csak nők az lyukon túl, a másikon meg mindenki más (csak hogy ne kapjanak sokan szívrohamot ha váratlanul mély a hangja a másik személynek.)
Esetleg több fülke kicsit szét szórva, és egyik helyen csak nők az lyukon túl, a másikon meg mindenki más (csak hogy ne kapjanak sokan szívrohamot ha váratlanul mély a hangja a másik személynek.)
BME K épületbe szoktam látni/hallani. De ott most betömték a gloryt, szóval szembe nyomják
Lehet nektek kellene összerakni egyet egy garázsban szuterénben
ott is meg lehet oldani a két oldalas megközelítést..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 14:04

Törölt felhasználó (4727490)

Sziasztok! Nekünk régóta nagy vágyunk egy olyan hely, aminek két bejárata van. Az egyikből mi érkeznénk a másik oldalra a meghívott srácok. Inkognitóban élvezhetné mindenki.
Sajnos még bérelhető helyet sem találtunk itthon :(

Keszthely környékén valahol van szoptatólyuk
Sziasztok.
M5 Bevásárló központok környékén ilyenkor,napközben érdemes kinézni?
M5 Bevásárló központok környékén ilyenkor,napközben érdemes kinézni?
a kiállított szabadtéri villamos melletti helyre gondoltam, de amúgy van villamos, csak nem közlekedik
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 04. 17. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
M5 tescoba van mozgás mostanában???
M5 tescoba van mozgás mostanában???
Pécsen ilyen hely?
Sziasztok !
Szegeden tudtok esetleg ?
Szegeden tudtok esetleg ?
Ma benéztem, utolsó 2 kabin közt valóban van. Nem is volt üres… de kihagytam.
(Ez egy válasz Knorbertt üzenetére (2024. 04. 16. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Tud valaki glory hole-t Pest környékén?
Nem is rossz ötlet! Aki túl magas, az kap majd kispárnát térdepelni
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2024. 04. 20. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 14:04

Ilyesmi már volt a Gloryban korábban.
Egy alacsony vendég a gangbang bulikhoz mindig kért egy sörösrekeszt a pultostól, mert nem érte fel a magasabb nőket a kanapén!
Gondolom a saját helyén, amit azóta csinált, levágott a kanapék lábából vagy ágyban hódít!

Zalában van valamerre glory?
Ilyesmi már volt a Gloryban korábban.
Egy alacsony vendég a gangbang bulikhoz mindig kért egy sörösrekeszt a pultostól, mert nem érte fel a magasabb nőket a kanapén!
Gondolom a saját helyén, amit azóta csinált, levágott a kanapék lábából vagy ágyban hódít!
(Ez egy válasz gloryhole70 üzenetére (2024. 04. 20. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 09:54

Ez nagyon jó!
A másik variáció az lenne, hogy magasabban legyenek a lyukak, és ha alacsony vagy, a pultnál lehessen bérelni stokikat!
A másik variáció az lenne, hogy magasabban legyenek a lyukak, és ha alacsony vagy, a pultnál lehessen bérelni stokikat!

Ez nagyon jó!
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 10:09

Különböző magasságokban vannak a lyukak és az átmérőjük is eltérő. Szóval mindenki talál a méretének megfelelő nyílást. Ha esetleg foglalt ami az ideális lenne, akkor tudsz szólni fent a bárpultnál és dekopírfűrésszel vágnak új lyukat.
Ha valaki nyilvános wc-ben random átdugja, akkor jóval jobb eséllyel fogják lecsavarni a farkát a túloldalon, mint leszopni...
Ha meg előre megbeszéli, akkor pont a glory hole lényege veszik el, hiszen tudja, hogy ki van a túloldalon.

Pesten nyilvános wc t halottam, hogy van luk, átdugod és élvezel.
Tud valaki ilyet? Hol van? Nem emlékszem sajnos
Tud valaki ilyet? Hol van? Nem emlékszem sajnos