Pécs környékén ???
veszprémben vagy a környékén tud valaki ilyet?kiprobálnám,a szopást igy.köszi a választ.
Van esetleg olyan pár akik ketten egyszerre szopnak gloryban?
Veszprém megyében tud valaki?
Hát a héten nem voltam szerencsés M5-be háromszor voltam a héten, ma már kétszer reggel, és délben. De semmi. Így marad a jövő hét hátha megint siker élmény lesz .
Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Tata vasútállomás mosdójában van, működik.
(Ez egy válasz estea15 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelet Pest megyében merre van ilyen hely?
Ki próbálnám kiváncsiságból.
Ki próbálnám kiváncsiságból.

Sziasztok! Szombathelyen,vagy Sárváron van Gloryhole?
És? Kicsit bővebben nem lehetne
(Ez egy válasz autos1 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez szinte tökéletes válasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 30. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 15:21
Törölt felhasználó (4759857)
VIP

Így van. Azért ha a lukban nincs papír vagy úgy van benne hogy át látható, akkor elég hamar látni lehet hogy a másik helyen elkezdi magát fogdosni vagy épp már masztizik is. Nálam pl úgy volt hogy én a harmadikba voltam de valaki az elsőbe ment ott volt kicsit át jött középre, onnan már világos volt hogy benne van.
Így van. Azért ha a lukban nincs papír vagy úgy van benne hogy át látható, akkor elég hamar látni lehet hogy a másik helyen elkezdi magát fogdosni vagy épp már masztizik is. Nálam pl úgy volt hogy én a harmadikba voltam de valaki az elsőbe ment ott volt kicsit át jött középre, onnan már világos volt hogy benne van.
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Békéscsabán vagy Gyulán van gloryhole?
Átdugja az ujját a lyukon
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 10. 30. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez engem is érdekelne....
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 11:47

Honnan tudtad hogy a másik oldalon olyan valaki van aki vevő a szopásra ?
Honnan tudtad hogy a másik oldalon olyan valaki van aki vevő a szopásra ?
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 10:57

Tegnap az m5 gloryban..nagyon jó élményben volt részem: eleve izgatottan értem oda,szerencsére már volt ott valaki aki csak az alkalomra várt..
Fél perc alatt kőkemény voltam,így átdugtam a lyukon a szerszámomat.
Kellemes forró száj fogadott,szívott,nyalogatott teljes hosszában..jó nyálasan,nem kapkodva-ahogy szeretem.
Félúton próbáltam jelezni hogy nagyon jól csinálja.
Erre még jobban rácuppant a robbanásra kész vesszőmre,hatalmas élvezéssel mentem el a szájában.
Ami ez után jött az még jobb volt,az utolsó cseppemig kiszívott,nem eresztett,forró ölelésben tartotta a makkomat ,éreztem ahogy a nyelve siklik letakarítva mindent.
Hagytam magam még 1-2 percig,iszonyat kellemes volt.
Kellemes forró száj fogadott,szívott,nyalogatott teljes hosszában..jó nyálasan,nem kapkodva-ahogy szeretem.
Erre még jobban rácuppant a robbanásra kész vesszőmre,hatalmas élvezéssel mentem el a szájában.
Ami ez után jött az még jobb volt,az utolsó cseppemig kiszívott,nem eresztett,forró ölelésben tartotta a makkomat ,éreztem ahogy a nyelve siklik letakarítva mindent.
Tatabánya -Győr vonalon nem tud valaki ilyesmi helyről?
Tegnap az m5 gloryban..nagyon jó élményben volt részem: eleve izgatottan értem oda,szerencsére már volt ott valaki aki csak az alkalomra várt..
Tervezek ma este menni a Királyba. Ott még nem voltam. Hogy néz ki pontosan a hely, hogy vannak ott a glory kabinok? Csak átdugós, vagy kukucskálós is?
Sziasztok, Bp. XIII vagy XV. kerben is található ilyen hely?