Baranya megyèben tud valaki?
M5 tesco, szép nagy lyukak vannak. De most senki
Az itt leírt helyeken csak férfiakkal találkozhatsz, mert ezek ugye férfi mosdókban találhatóak.
Ahol összefuthatsz nővel is, az a GloryCafe Budapesten a Baross utcában. Továbbá vannak szexmozik is ahol van ilyen, de ott is inkább férfiak vannak a lyuk túloldalán.
Ahol összefuthatsz nővel is, az a GloryCafe Budapesten a Baross utcában. Továbbá vannak szexmozik is ahol van ilyen, de ott is inkább férfiak vannak a lyuk túloldalán.
Sziasztok, hol érdemes elöször próbálkozni? valahol vannak lányok is? esetleg fizetős hely?
Szia!
Jól tetted! (Ez egy válasz Dániel4025 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 21:46
Jól tetted! (Ez egy válasz Dániel4025 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok pénteken életemben elösszőr meglátogadtam egy glory helyet (M5tesco) el sem hittem hogy lesz ott ilyen , (halottam csak hogy van )
Bementem leűltem az 1. Be (nem a fal melletibe )
Középpen volt egy pasi
Ültem kicsit és nagyon izgultam féltem ... végűl csak áttdugtam az újjam és egy pasi átt dugta a farkát
Gyönyörű makk volt és ápolt szép méretes ...
Megfogtam, simogattam huzogattam végűl nem álltam meg és teljesen elvörösödve csak elkezdtem szopni
...
Nagyon élveztem a sztorihoz tartozik hogy elösszőr volt dolgom pasival
Középpen volt egy pasi
Ültem kicsit és nagyon izgultam féltem ... végűl csak áttdugtam az újjam és egy pasi átt dugta a farkát
Megfogtam, simogattam huzogattam végűl nem álltam meg és teljesen elvörösödve csak elkezdtem szopni
...
Sajnos kicsit lerövidítette a sztorit
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 06:37
Törölt felhasználó (4731941)

A nagyobbik WC-ben a két legbelső fülke között. WC papírral be volt tömve a lyuk. Nem volt ott senki.
Sziasztok pénteken életemben elösszőr meglátogadtam egy glory helyet (M5tesco) el sem hittem hogy lesz ott ilyen , (halottam csak hogy van )
Középpen volt egy pasi
...
Középpen volt egy pasi
...
A nagyobbik WC-ben a két legbelső fülke között. WC papírral be volt tömve a lyuk. Nem volt ott senki.
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik wc-nél? Volt valami?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 23. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 17:08

Ott van még. Megnéztem.
Tegnap m5 be volt valaki 10 körül??
Ott van még. Megnéztem.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 22. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kora este f6-háromnegyed 6 körül ki volt az m5 gloryban?
"Jelige: 1 fülkében"
"Jelige: 1 fülkében"
Melyik wc? Holnap megyek!
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 22. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd meg az Auchan-ban. Nyáron még volt ott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 20:19

Sziasztok! Kecskemét környékén van ilyen lehetőség? Privátban is irhattok. Köszönöm!
Sziasztok! Kecskemét környékén van ilyen lehetőség? Privátban is irhattok. Köszönöm!
Pesten belül jelenleg nincs, csak a külvárosban:
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni. (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni. (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden tavaly még volt a Tesco wc-ben. Nem tudom hogy még működik-e a lyuk.
(Ez egy válasz bééla üzenetére (2024. 11. 19. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Pesten tudtok még valamerre ilyen helyeket??
Pesten tudtok még valamerre ilyen helyeket??
Szegeden van lyuk valahol?
Jogos!Ugyanis ma voltam és a középsőt egy csövibfoglalta Így lőttek mindkét lyuknak...
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 15:50

Lehet hogy egy csöves ült be melegedni. Én már voltam tanúja annak, hogy beült az ember, az ölébe kiterítette a kis konyharuhát, zsömle, parizer, tömlőssajt, és szépen elkezdett piknikezni.