Hova érdemes menni és mikor?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:53

Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Miért nem keresel privatba valakit
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 15:03

sziasztok!Veszprémben még mindig nincs?érdekelne a szopás.talán a pláza vagy a vasutállomás?ha van info ,érdekel.köszi
Persze lehet azt is, hogy csak vered magadnak, a másik meg a lyukon keresztül végignézni.
Verés is szopás is mehet. Ha valaki átdugja a farkát, akkor a másik kedvére van utalva. Azt csinál vele amit ő akar. Ha nem tetszik a művelet, akkor kihúzza a lyukból és elsétál.
(Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:33

Köszi a választ! Verni is szokták vagy inkább a szopás a jellemző? Kipróbálnám milyen ha kényeztet valaki. Íratlan szabályok vannak?
Glory szabályok:
Köszi a választ! Verni is szokták vagy inkább a szopás a jellemző? Kipróbálnám milyen ha kényeztet valaki. Íratlan szabályok vannak?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:29

Előfurdul, de nem ez a jellemző. Sok ember idegenkedik bekapni a gumit, ezért ha úgy rakod át nem biztos hogy beveszi.
A másik oldalról is ez van, ha szopni akarsz és gumit tennél a farkára a másiknak, mielőtt átdugná a farkát, mutasd a gumit a lyukhoz közel hogy lássa. Aztán eldönti, hogy ilyen "feltételek mellett" átdugja-e vagy sem.
A másik oldalról is ez van, ha szopni akarsz és gumit tennél a farkára a másiknak, mielőtt átdugná a farkát, mutasd a gumit a lyukhoz közel hogy lássa. Aztán eldönti, hogy ilyen "feltételek mellett" átdugja-e vagy sem.
Előfurdul, de nem ez a jellemző. Sok ember idegenkedik bekapni a gumit, ezért ha úgy rakod át nem biztos hogy beveszi.
A másik oldalról is ez van, ha szopni akarsz és gumit tennél a farkára a másiknak, mielőtt átdugná a farkát, mutasd a gumit a lyukhoz közel hogy lássa. Aztán eldönti, hogy ilyen "feltételek mellett" átdugja-e vagy sem. (Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:13
A másik oldalról is ez van, ha szopni akarsz és gumit tennél a farkára a másiknak, mielőtt átdugná a farkát, mutasd a gumit a lyukhoz közel hogy lássa. Aztán eldönti, hogy ilyen "feltételek mellett" átdugja-e vagy sem. (Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Glory-ban szoktak gumival szopatni vagy ott minden natúrban megy?
Sziasztok! Glory-ban szoktak gumival szopatni vagy ott minden natúrban megy?
Köszi, elnézek majd arrafelé valamikor
(Ez egy válasz Seth1977 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha jól emlékszem, az amelyik közelebb van az étkezdékhez.
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 11. 29. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szolnokon van e érdekelne a dolog engem is.
Ez engem is érdekelne ! ha valaki tudna ilyen helyről,szívesen fogadnám én is
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 15:03

sziasztok!Veszprémben még mindig nincs?érdekelne a szopás.talán a pláza vagy a vasutállomás?ha van info ,érdekel.köszi
Campona mennyire forgalmas? Sokan keresik ezt a mókát?
Én utána sikerrel jártam. Este visszanéztem, senki nem volt. Szívesen számba vettem volna a dolgokat
(Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Esetleg Zalában tudtok ilyen helyet?
Kettő mosdó van. Ha nem az egyik, akkor a másik az.
(Ez egy válasz DreamsToday üzenetére (2024. 11. 29. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
A dunakeszi auchanban melyik mosdó? Több is van.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 08:39

Pesten belül jelenleg nincs, csak a külvárosban:
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni.
- M5 Tesco
- Dunakeszi Auchan
Viszont vannak helyek, amik éveken keresztül működtek, de le lettek lemezelve. Ezeket időről-időre újra kifaragják, ha olyan anyagból van ami áttörhető.
- Pólus Tesco
- ELTE TTK alagsori wc
- Campona wc
- Békási piac wc
- Fogarasi Tesco
Illetve a belvrosban vannak még hivatalos glory-k, meleg szaunákban, szexmozikban, de ide belépődíjat kell fizetni.
Biztos a takarító nőkkel.
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért, a ffi wc-be kivel akartál találkozni? Nem is értem...
(Ez egy válasz Peti99 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 15:31

Van olyan glory hely ahol csajok szopnak? Nem vagyok buzi viszont izgat a dolog
m5 be voltam de csak ferfiak vannak…