Igen sajnos a nyilvanos villamosos wc zarva. Igy valoszinuleg nyiregyen minden megszunt. De ha valaki tenyleg tud valamit valamerre az jelezzen.
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 15:28

Sziasztok!
Szabolcsban valahol tudtok glory helyet?
A Hősök tere Nyíregyházán nem működik már úgy tudom, legalábbis Decemberben nem volt üzemképes.
A Hősök tere Nyíregyházán nem működik már úgy tudom, legalábbis Decemberben nem volt üzemképes.
Sziasztok!
Citymarketnél mind a két oldalról be lét csavarozva deszkázva.
Állítolag Nagykátai vasútálomáson is van ilyen lehetőség.
Ma meg is nézem hátha.
Nagykáta Tesco wc is volt ilyen, de megszünt a Tesco és átszokott a vasutállomásra a dolog.
Viszont ujra kinyitott mint Aldi stb… lehet vissza azoktak oda? Sebaj, megnézem ma
Ma meg is nézem hátha.

Nagykáta Tesco wc is volt ilyen, de megszünt a Tesco és átszokott a vasutállomásra a dolog.
Viszont ujra kinyitott mint Aldi stb… lehet vissza azoktak oda? Sebaj, megnézem ma

Citymarketnél mikor érdemes próbálkozni ?
Sziasztok!
Heves megyében van ilyen hely?
Heves megyében van ilyen hely?
Sziasztok. Péntek délután 3 körül Kecskeméti Auchant megnézem. Gondoltam szólok.
Szia. M5 Tescot zárták be? Nem csodálkozom, utoljára mikor voltam ami volt ott.
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kotont kell húzni?
Glorynál élvezés előtt illik jelezni a partnernek hogy készüljön mindjárt elsülsz (pl kopogással) vagy nem?
Sziasztok, nyilvános gloryhole wcben pl tesco stb. nem volt még negatív tapasztalat? olyanra gondolok, hogy valaki aki nem ilyen céllal használta a wc-t és kukkolásnak vette például?
Köszönöm a segítséget.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 01. 22. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 08:00

Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Újpesten tud valaki gloryt vagy annak a közelében?
Szia az pomtosan hol van ?
Régionál? (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 20:00
Régionál? (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Most voltam a Soroksári IKEA mellett lévő CityMarketnél (régen: BuyWay) található mosdóba (Walterland és Mountex között), és valaki csinált lyukat a két kabin közé.
Nagy kabinok, és kevés használó. Lehetne látogatni, mert elég frissnek tűnik a lyuk.
Most voltam a Soroksári IKEA mellett lévő CityMarketnél (régen: BuyWay) található mosdóba (Walterland és Mountex között), és valaki csinált lyukat a két kabin közé.
Nagy kabinok, és kevés használó. Lehetne látogatni, mert elég frissnek tűnik a lyuk.
Glory szabályok:
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza. (Ez egy válasz gyoripassziv üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 20:53
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza. (Ez egy válasz gyoripassziv üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Győrben szívesen kipróbálnám, nem ismerem az etikett, hogy működik.
Sziasztok! Szolnokon vagy környékén van glory esetleg?
Ez jól hangzik! Melyik 2 fülke között?
Fizetős wc? remélem igen, mert így nagy eséllyel csövesek kilőve. (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 20:00
Fizetős wc? remélem igen, mert így nagy eséllyel csövesek kilőve. (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Győrben szívesen kipróbálnám, nem ismerem az etikett, hogy működik.
Sziasztok!
Xi. Vagy xxii. Keruletben van ilyesmi? Vagy akár hetero nyilvános wc?