Szegeden tud valaki gloryt?
Sziasztok! Veszprém, Fejér, vagy Komárom-Esztergom megyében tud valaki olyan helyet ahova lányok/párok is járnak? Aki tud, az akár külön is írhat nekem.
Alább olvasható egy hozzászólásban erről információ, annyira én sem vagyok ott jártas sajnos, én középsőbe mentem de nem volt senki viszont összejöttem egy csajjal akinek fuvar kellett valamit valamiért alapon
(Ez egy válasz billboard üzenetére (2025. 08. 16. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 12:01

De hogy is van? Ha azt akarom hogy bekapják, akkor melyikbe kell menni?
És nincs lebukásveszély?

De hogy is van? Ha azt akarom hogy bekapják, akkor melyikbe kell menni?
És nincs lebukásveszély?
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 20:07

Nyíregyháza, Hősök mosdó, a villamosnál tényleg aktív a gloryhole, most is megy.
Sziasztok! Tegnap kíváncsiságból benéztem az Almádiban lévő WC-be és nem csalódtam. Tiszta és napközben is viszonylag nyugis volt. Nem kellett sokat várnom hogy valaki átdugja a farkát

Én személyesen nem láttam, de mintha régebben olvastam volna itt a fórumon hogy az ELTE egyik mosdójában van. Esetleg próbálj meg itt visszakeresni
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszi Auchan játszó rész melletti férfi wc 2-3 fülke között van glory hole. Nem tudom mennyire aktív mer egyszer jártam ott, akkor még nem érdekelt a téma így nem részesítettem nagyobb figyelmet de amikor átsurrant egy pénisz úgy megszeppentem hogy majd fel sikítottam. De azt tudom hogy ott régóta van és nem tervezik befalazni elvileg.
(Ez egy válasz erba1973 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyháza, Hősök mosdó, a villamosnál tényleg aktív a gloryhole, most is megy.
Régebben volt az auchanban, viszont jó múltkor már sajnos nem láttam hogy meglenne... Engem is érdekelne hol lehet még esetleg..
(Ez egy válasz Zolii69 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Újként érdeklődünk, hogy kulturált Glory Hole hely található-e Budapesten? Az is egy bakancslistás dolog lenne a páromnak. Köszönjük a tanácsokat!
Újként érdeklődünk, hogy kulturált Glory Hole hely található-e Budapesten? Az is egy bakancslistás dolog lenne a páromnak. Köszönjük a tanácsokat!
Az érdekes lenen!
Dildoval?! ... Bár, ne szabjunk határt a leleményességnek4
(Ez egy válasz Rebeka27 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Női mosdóban is van lyuk
(Ez egy válasz Soldier üzenetére (2025. 07. 29. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 17:01

Férfi wc lévén nem hinném hogy lányok,de méginkább hogy pátok járnának oda.
Sziasztok A fóti vagy Dunakeszi Auchan lehet glory?
11 ker környékén van glory hely?
Kecskeméten tud valaki glory helyet?
Szia, ott Almádiban is van club?
(Ez egy válasz Gloryhole 99 üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 07:33

Sziasztok Almádiban mikor érdemes menni? Párok vagy lányok járnak oda ?
Helo mindenkinek
Szegeden tudtok glory helyet?
Szegeden tudtok glory helyet?
És engem is!
(Ez egy válasz kemenyherek üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is érdekelne!
(Ez egy válasz OutdoorLover üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez engem is érdekelne, főleg a lányok akár idősebb fiatalabb ez nem lenne kritérium csak nő legyen és nemférfi.
(Ez egy válasz Gloryhole 99 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 08:19

Sziasztok! Tud valaki olyan glory helyet ahová járnak lányok vagy párok ?