.
Szép napot!
Válaszként csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, Budapest, ott azonban a Glory Cafe-n kívűl több lehetőség is van, Hegedűs Gyula utca 1., Swinger clubok Király utca, bár azt kevéssé ajánlom. (Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 11:11
Válaszként csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, Budapest, ott azonban a Glory Cafe-n kívűl több lehetőség is van, Hegedűs Gyula utca 1., Swinger clubok Király utca, bár azt kevéssé ajánlom. (Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nőként kecskemét/szeged környékén hova tudnék menni gloryba? ahol minél többen lennének
Dunakeszin már nincs sajnos. Befalazták
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (2025. 11. 29. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Érdemes lenézni még a Békás Megyeri piachoz jár még oda valaki esetleg párok vagy hölgy?
Érdemes lenézni még a Békás Megyeri piachoz jár még oda valaki esetleg párok vagy hölgy?
Budapestig fel kell jönnöd ezért, de ennyi gondolom belefér. Ott a Glory Caféban kulturált körülmények között korlátlan lesz a kínálat ilyen téren.
(Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 11:11
nőként kecskemét/szeged környékén hova tudnék menni gloryba? ahol minél többen lennének
Duna Plaza, vagy,Dunakeszi auchanban van még glory hole?
Kecskeméten a vasutállomás wc-jében van luk de még kikell tágítani mert nagyon pici,máshol sajnos nincs,Auchan megszűnt
(Ez egy válasz Kronatah1 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki tudja, hogy szoktak e lenni még ott?
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
KECSKEMÉTEN VALAHOL NINCS GLORYHOLE?
Szauna69 párok is
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 11:28
Budapesten glory ahová nők járnak, mert pasik az mindenhol ott vannak.
Budapesten glory ahová nők járnak, mert pasik az mindenhol ott vannak.
Sziasztok.
Ózd intersparban láttam egy hónapja a mosdóban lyukat. Ez használatban van, vagy el van falaz a már?
Ózd intersparban láttam egy hónapja a mosdóban lyukat. Ez használatban van, vagy el van falaz a már?
Békásmegyeri piac mélygarázs wc ben lévőröl tud valaki ?
Ténylegesen működik? Volt bárkinek ott élménye?
Illetve telegram csoport engem is érdekelne.
Ténylegesen működik? Volt bárkinek ott élménye?
Illetve telegram csoport engem is érdekelne.
Székesfehérváron , vagy a környékén lehet glory hely ?
De engem is érdekel ha van ilyen csoport
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 23. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 23. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
bezárták télre
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2025. 11. 19. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2025. 11. 19. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Borsod megyében van valahol glory?
Tatabányán valaki tud?

csabasz

pite
Vika