Kecskeméten valahol?
Sziasztok békás megyeri gloryba szoktak lenni?
Akkor szegeden még van működő lyuk? Valaki tud valahol?
Izgató lehetett látni a “nyomokat”
Szoktam arra lenni évente párszor, de még nem derítettem fel. A hungest bál-ba szoktunk megszállni
(Ez egy válasz Goodboy2.0 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 15:24
Szoktam arra lenni évente párszor, de még nem derítettem fel. A hungest bál-ba szoktunk megszállni
(Ez egy válasz Goodboy2.0 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron láttam Balatonalmádiban a Liget kávézó melletti nyilvános wc-ben.. Látszott a járólapon hogy használták is nem sokkal azelőtt..
Valamikor Szolnokon a művelődési ház wc-ben volt néhány akcióm. Általában félhomály volt. Ha nem, csak egy enyhe csavarás az izzón. Nem emlékszek pontosan, melyik fülke volt a legjobb?
Azt választottam, amiből, ha egy kicsit megnyitottam az ajtót, rá lehet látni a piszoárokra. Amikor bejött valaki, hallottad hogy oda állt, nem is volt, vagy elhallgatott a csobogás és mégsem ment el az illető, megnyitottam enyhén az ajtót kikukucskáltam, és általában lehetett látni a felkínálkozást. Ha voltak a fülkékben, akkor én kellettem magamat a piszoárnál.
Régen nem voltam.
Talán a buszpályaudvar jó lehet, ilyen célból még nem voltam lent, de ha le kellett szaladnom, feltűnt, hogy teli van telefonszámokkal a fülkék fala. Talán érdemes lenne feltérképezni. (Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt választottam, amiből, ha egy kicsit megnyitottam az ajtót, rá lehet látni a piszoárokra. Amikor bejött valaki, hallottad hogy oda állt, nem is volt, vagy elhallgatott a csobogás és mégsem ment el az illető, megnyitottam enyhén az ajtót kikukucskáltam, és általában lehetett látni a felkínálkozást. Ha voltak a fülkékben, akkor én kellettem magamat a piszoárnál.
Régen nem voltam.
Talán a buszpályaudvar jó lehet, ilyen célból még nem voltam lent, de ha le kellett szaladnom, feltűnt, hogy teli van telefonszámokkal a fülkék fala. Talán érdemes lenne feltérképezni. (Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron láttam Balatonalmádiban a Liget kávézó melletti nyilvános wc-ben.. Látszott a járólapon hogy használták is nem sokkal azelőtt..
Sziasztok, Camponaban van lyuk?
Somogyban valaki tud?
Győr ETO parkban becsinálták sajnos
Ugye most csak viccelsz?
Soha, sehol nincsen fix garancia semmire, különösen nem egy nyilvános budiban, de egyébként még a Glory Caféban sem (leszámítva a fellépők programját).
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a szombati ZTE-MTK focimeccsen lesz-e olyan 5 perc, ahol valaki tuti gólt rúg...
Soha, sehol nincsen fix garancia semmire, különösen nem egy nyilvános budiban, de egyébként még a Glory Caféban sem (leszámítva a fellépők programját).
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a szombati ZTE-MTK focimeccsen lesz-e olyan 5 perc, ahol valaki tuti gólt rúg...
Sziasztok debrecenben van glory esetleg tud valaki infót?
Sziasztok. A békásmegyeri helyszín nagyon piszkálja a fantáziámat. Van fix intervallum amikor biztosan van ott valaki? Írjon rám aki ismeri a járást arrafelé. Lenne pár kérdésem.
Szia! Működik még?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Békásmegyeri glory meg van még?
Valaki tud valamit a Campnarol??
Van lyuk?
Van lyuk?
Kecskemét vasútállomást már be is dolgozták! Véleményem szerint túl forgalmas hely túl kicsi wc-vel + mávos karbantartók.... már az előtt vége lett hogy elkészült volna... egy ekkora városban már csak akad valami elhagyatottabb wc mert ahogy olvasom igény meg lenne rá.
.
Szép napot!
Válaszként csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, Budapest, ott azonban a Glory Cafe-n kívűl több lehetőség is van, Hegedűs Gyula utca 1., Swinger clubok Király utca, bár azt kevéssé ajánlom. (Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 11:11
Válaszként csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, Budapest, ott azonban a Glory Cafe-n kívűl több lehetőség is van, Hegedűs Gyula utca 1., Swinger clubok Király utca, bár azt kevéssé ajánlom. (Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nőként kecskemét/szeged környékén hova tudnék menni gloryba? ahol minél többen lennének
Dunakeszin már nincs sajnos. Befalazták
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (2025. 11. 29. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

csabasz

edesparosBM
Sophie Strauss