Szia igen szoktak reggel is lenni bár szerintem a délutánok jobbak de nyilván ez sem mérvadó. Nem egy tiszta maga a hely az biztos csak válogatni sem nagyon lehet nincs sok olyan ami még ne lenne befalazva. Személy szerint Cegléd felé jobban örülnék ha lenne ilyen lehetőség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 20. kedd 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 20. kedd 06:04
Törölt felhasználó (4800325)
Monor vasútállomásnál szoktak így reggel lenni ? Azt tudom hogy van glory. Igaz a hely nem tökéletes.
Monor vasútállomásnál szoktak így reggel lenni ? Azt tudom hogy van glory. Igaz a hely nem tökéletes.
Igen, Erotic center a Hegedűs Gyula utcában, a Nyugati mellett. Nagyon, de nagyon jó hely.
(Ez egy válasz Csalfa808 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugatinál merre lehet ilyen hely? Meg látogatnám
A Vecsési Central Market , kifőzdék melletti ingyenes wc-ben , már alakulnak a lyukak ! 3-wc van egymás mellett.... Mindegyik köztes falon van lyuk ! De még jobban ki kéne bővíteni őket....mert egyelőre csak kukucskálni lehet csak !
Szia!
Glpry Cafe! 16 órakkor nyit. (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 17:43
Glpry Cafe! 16 órakkor nyit. (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4796461)
sziasztok!
Budapesten melyik szexmoziba érdemes menni, ahol hétköznap délután 5 körül is van már élet? Glory helyet keresek
Nőként
Budapesten melyik szexmoziba érdemes menni, ahol hétköznap délután 5 körül is van már élet? Glory helyet keresek
Nőként
sziasztok!
Nőként
Nőként
Egerben vagy Gyöngyösön tud ilyet valaki?
Sziasztok Hajdu Biharban bárhol van gloryhole
Debrecenben hol van ilyen hely ?
Sárbogárd vasútállomás wc-ben működik a lyuk? pár hónapja voltam, egész sokat vártam, de semmi nem volt.
Szegeden vagy Békéscsabán tud valaki gloryhole-t?
Kecskeméten valahol?
Sziasztok békás megyeri gloryba szoktak lenni?
Akkor szegeden még van működő lyuk? Valaki tud valahol?
Izgató lehetett látni a “nyomokat”
Szoktam arra lenni évente párszor, de még nem derítettem fel. A hungest bál-ba szoktunk megszállni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 15:24
Szoktam arra lenni évente párszor, de még nem derítettem fel. A hungest bál-ba szoktunk megszállni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4799929)
Nyáron láttam Balatonalmádiban a Liget kávézó melletti nyilvános wc-ben.. Látszott a járólapon hogy használták is nem sokkal azelőtt..
Valamikor Szolnokon a művelődési ház wc-ben volt néhány akcióm. Általában félhomály volt. Ha nem, csak egy enyhe csavarás az izzón. Nem emlékszek pontosan, melyik fülke volt a legjobb?
Azt választottam, amiből, ha egy kicsit megnyitottam az ajtót, rá lehet látni a piszoárokra. Amikor bejött valaki, hallottad hogy oda állt, nem is volt, vagy elhallgatott a csobogás és mégsem ment el az illető, megnyitottam enyhén az ajtót kikukucskáltam, és általában lehetett látni a felkínálkozást. Ha voltak a fülkékben, akkor én kellettem magamat a piszoárnál.
Régen nem voltam.
Talán a buszpályaudvar jó lehet, ilyen célból még nem voltam lent, de ha le kellett szaladnom, feltűnt, hogy teli van telefonszámokkal a fülkék fala. Talán érdemes lenne feltérképezni. (Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt választottam, amiből, ha egy kicsit megnyitottam az ajtót, rá lehet látni a piszoárokra. Amikor bejött valaki, hallottad hogy oda állt, nem is volt, vagy elhallgatott a csobogás és mégsem ment el az illető, megnyitottam enyhén az ajtót kikukucskáltam, és általában lehetett látni a felkínálkozást. Ha voltak a fülkékben, akkor én kellettem magamat a piszoárnál.
Régen nem voltam.
Talán a buszpályaudvar jó lehet, ilyen célból még nem voltam lent, de ha le kellett szaladnom, feltűnt, hogy teli van telefonszámokkal a fülkék fala. Talán érdemes lenne feltérképezni. (Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron láttam Balatonalmádiban a Liget kávézó melletti nyilvános wc-ben.. Látszott a járólapon hogy használták is nem sokkal azelőtt..
Sziasztok, Camponaban van lyuk?
Somogyban valaki tud?

csabasz

belafiu