Keszthely környékén van gloryhole?
Szia!
Ez minket is nagyon érdekelne :-p (Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 23. csütörtök 07:13
Ez minket is nagyon érdekelne :-p (Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudok egy helyet, ahol hölgyeknek van kialakitva a glory hole. Hölgy kapja az oralis kenyeztetest.
Pécsett van ilyen hely?Régen a Kino Caféban volt azt tudom
Nekem is megírhatnád , hol van ez a hely....
(Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudok egy helyet, ahol hölgyeknek van kialakitva a glory hole. Hölgy kapja az oralis kenyeztetest.
Szabad tudni hol van ez a hely?
(Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Népliget környékén találni ilyenkor valakit? Hol?
Keleti környékén van glory hely?
Keleti pu környékén van valahol glory hely?
Sziasztok
Budapest van valahol ?
Budapest van valahol ?
Sziasztok tudtok új lyukat esetleg? Békásmegyeribe mikor érdemes menni?
Sziasztok!
Új vagyok itt, most kezdek ismerkedni a témával.
Nem teljesen vakon jöttem, de még nincs sok tapasztalatom.
Ha van pár alap dolog, amire érdemes figyelni, szívesen veszem
Új vagyok itt, most kezdek ismerkedni a témával.
Nem teljesen vakon jöttem, de még nincs sok tapasztalatom.
Ha van pár alap dolog, amire érdemes figyelni, szívesen veszem
Siófok környékén esetleg ?
Győrben van valami?
Mennyire megszokott gloryhole-ban az óvszer?
Heves megyében van valahol ilyen ha igen hol?
Privátban le tudnátok írni ezeket a helyeket?
Privátban le tudnátok írni ezeket a helyeket?
Eddig 5x jártam arra, hétköznapokon, délelőtti órákban. Általában max fél órát voltam.
Előszőr a második kabinba mentem be. A túloldalon voltak, hallottam, hogy nincs mozgás (rendeltetésszerű használat), így átnéztem. Egy csávó húzogatta a farkát. Vártam kicsit. Semmi nem történt. Gondoltam átdugom az ujjam, hogy "jöhet". Erre ő is átdugta az ujját...és ment még oda-vissza 2x, majd beadtam a derekam és áttoltam a farkam. Elképesztő unottan majszolta, 2-3 perc után meguntam és "viszlát".
Másodjára senki nem volt ott, vártam fél órát, eljöttem.
Harmadjára egy 5-10 perc után egy fiatal srác volt a túloldalon. Átnézett, majd azonnal dugta is át a farkát. Feldobtam rá egy gumit, 2 perc alatt tele is lőtte.
Negyedjére megint senki nem volt, és legutóbb sem. Cserébe kibaszott büdös volt, az egyik kabinban egy szétfosott nadrág volt lebaszva a földre...guszta. (Ez egy válasz Glory_ üzenetére (2026. 03. 14. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 09:25
Előszőr a második kabinba mentem be. A túloldalon voltak, hallottam, hogy nincs mozgás (rendeltetésszerű használat), így átnéztem. Egy csávó húzogatta a farkát. Vártam kicsit. Semmi nem történt. Gondoltam átdugom az ujjam, hogy "jöhet". Erre ő is átdugta az ujját...és ment még oda-vissza 2x, majd beadtam a derekam és áttoltam a farkam. Elképesztő unottan majszolta, 2-3 perc után meguntam és "viszlát".
Másodjára senki nem volt ott, vártam fél órát, eljöttem.
Harmadjára egy 5-10 perc után egy fiatal srác volt a túloldalon. Átnézett, majd azonnal dugta is át a farkát. Feldobtam rá egy gumit, 2 perc alatt tele is lőtte.
Negyedjére megint senki nem volt, és legutóbb sem. Cserébe kibaszott büdös volt, az egyik kabinban egy szétfosott nadrág volt lebaszva a földre...guszta. (Ez egy válasz Glory_ üzenetére (2026. 03. 14. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Bé
kinek mi a tapasztalata?
alf
ká alf
sm alf
egyeri piaccal
Én ma voltam, nem a legtisztább hely, de két pasit sikerült leszopnom
(Ez egy válasz Glory_ üzenetére (2026. 03. 14. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 09:25
Sziasztok!
Bé
kinek mi a tapasztalata?
alf
ká alf
sm alf
egyeri piaccal
Én mennék ma, nyitva van?
Sziasztok nyilvános helyet tud valaki ahova járnak párok és lányok?

csabasz

Irina I