Glory Café? Bp belváros
(Ez egy válasz Délibáb74 üzenetére (tegnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol található ez a hely?
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 28. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas lehetett
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:11
Egy kis élménybeszámolás, reméljük nem lesz miatta tiltásunk!
szuperül éreztük magunkat pénteken koradélután a S69-ben!
Kezdő párként mentünk le, mint sok párnál, nálunk is a pasitag szervezkedtem. Annyit tudott a kedvesem, hogy naturista szaunába és jakuzziba viszem, ahol lehet sexelni is.
kezdeti megtorpanást okozott a hölgytagnál a recepciós fiúnál jött rá, hogy ez egy melegbár
de egyre jobban ellazult, és élvezte a társaságom, majd nyitottan állt egy beszálló pasi esélyére is
Köszönjük D, korrekten közeledtél és megérdemelten élvezhetted kedvesem bájait egy kabinban.
T&R párral is finom volt a kavarás, biztosan állítom, megyünk máskor is.
Kezdő párként mentünk le, mint sok párnál, nálunk is a pasitag szervezkedtem. Annyit tudott a kedvesem, hogy naturista szaunába és jakuzziba viszem, ahol lehet sexelni is.
kezdeti megtorpanást okozott a hölgytagnál a recepciós fiúnál jött rá, hogy ez egy melegbár
de egyre jobban ellazult, és élvezte a társaságom, majd nyitottan állt egy beszálló pasi esélyére is
Köszönjük D, korrekten közeledtél és megérdemelten élvezhetted kedvesem bájait egy kabinban.
Budaörs, Törökbálint környékén van ilyen hely?
Egy kis élménybeszámolás, reméljük nem lesz miatta tiltásunk!
Majd írd meg miyen volt!
(Ez egy válasz joesi1121 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 05:14
Sziasztok. Glory Caféba volt már valaki, milyen hely? Páromat szeretném ilyen helyre elvinni.
Balatonalmádiban a Liget glory működik,mikor érdemes oda menni?
Sziasztok. Glory Caféba volt már valaki, milyen hely? Páromat szeretném ilyen helyre elvinni.
Azt nem tudom
(Ez egy válasz a5dealas üzenetére (2026. 07. 24. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 18:03
Kocsi nélkül 1 óra 45 perc… Azért egy picit nincs közel… Tököli Tesco-ban vannak kalandok vagy glory hole?
Tegnap voltunk a nejemmel, megnéztünk volna.)
Van valami “nemzetközi jelzés” arra,ha átdugva csak kézimunkát akarok?
Kocsi nélkül 1 óra 45 perc… Azért egy picit nincs közel… Tököli Tesco-ban vannak kalandok vagy glory hole?
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
M5 tesco ami közel van
(Ez egy válasz a5dealas üzenetére (2026. 07. 21. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 21. kedd 11:32
Hali! Szigethalom/Szigetszentmiklós vagy Tököl környékén tud valaki glory helyet? Most költöztem ide s nem ismerem a környéket! Köszi előre is!
Hali! Szigethalom/Szigetszentmiklós vagy Tököl környékén tud valaki glory helyet? Most költöztem ide s nem ismerem a környéket! Köszi előre is!
Sziasztok. Győrben esetleg valahol glory hely? Páromat vinnèm
M5 tesco mikor érdemes menni?ma voltam de nem jártam sikerrel nagyon kihalt volt
Erre én is kíváncsi lennék!
(Ez egy válasz markkocsis32 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van pontosan ez az M5 Tesco hely?
Eddig még semmi.
(Ez egy válasz Offer üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 10:30
Sziasztok ! Tudom reménytelen de továbbra is keresek Fejér megyében ilyen helyet...

az volt nagyon!

csabasz

Misty