Már el kezdtem le szedni mikor jött a felismerés hogy ez a lyuk pont jó magasságba van. Így el is döntöttem hogy kipróbálom az éjszaka milyen át dugni rajta. Na szépen oda álltam és el kezdtem fel keményíteni és messziről hallom hogy valaki jön az utcán. Én meg már kemény vagyok hát lessz ami lessz be nem lehet látni kipróbáljuk.. át dugtam érzem hogy kint lóg. És hallom hogy jön valaki.. mikor oda ér egyszer csak érzem hogy megérinti.. de csak így ujjal nem markol rá. (Sajnos :P) de ha jól sejtem konstatálja hogy mi az. Sajnos nem kezdte el verni mert gyorsan odébb ált. De jött a felismerés hogy ha valakit érdekel és arra jár az este akkor szívesen ki dugom
Sziasztok
Ausztia vagy Szlovákiába ismertek jó glory helyeket?
Ausztia vagy Szlovákiába ismertek jó glory helyeket?
Békási gloryba ma valaki?
Ma délután szopna valaki vékony gumiban Békáson? Ha igen, írj rám.
Hát ez az! Először is a bejutás, a végén pedig ugyanúgy a kijutás. Ha fizetős és nem automata, akkor a nénit/bácsit is meg kell kenni. De ez még semmi... A nők esetében 100-ból 99 biztosan wc-zni megy be oda és a nagy többség nem is tudja értelmezni azt a lyukat. Ha átdugja valaki a farkát, akkor valószínűleg lenne ebből a 100-ból 1-2, aki spontán élne a lehetőséggel, további néhány sokkot kapna és némán menekülne, de a nagy többség sikítófrászt kapna és kész is a balhé. Ha csak kukkolna a bejutó férfi akkor a teljes méretű lyukon nagyon feltűnő lenne, ha meg be van tömve papírral és ezzel le van kicsinyítve, akkor pedig a tömés kelt feltűnést, de talán ez még a legkevésbé kockázatos.
Egy biztos: még intelligensen használva is csak idő kérdése a bukta és a balhé. (Ez egy válasz Jungian üzenetére (2026. 08. 19. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 19. szerda 17:41
Egy biztos: még intelligensen használva is csak idő kérdése a bukta és a balhé. (Ez egy válasz Jungian üzenetére (2026. 08. 19. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Almádiban tényleg van a női wcben is, láttam élőben. Viszont viszonylag látogatott parknál van szóval nem tudom hogy lehetne elegánsan bejutni férfiként, meg aztán elég sanszos hogy a másik fél nem vevő rá.
anno még a régiben 20 igény volt rá...
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 08. 19. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 19. szerda 15:55
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 08. 19. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilvános férfi wc-ben értelemszerűen nincsen csaj. Alkalomadtán megpróbálja egy-két kamugép előadni, hogy lemegy a csajával pl. Békásra, de ezt nem kell komolyan venni. Ha jobban belegondolunk, már technikailag is nehezen kivitelezhető (bejutás, nyomorgás a szűk koszos fülkében ketten, kijutás, stb.).
Állítólag Balatonalmádiban van lyuk egy nyilvános női wc-ben is. Na ez már érdekesebb lenne, de amikor érdeklődtem az itt is nyilvanvaló technikai akadályokról, arra soha nem érkezett válasz, szóval az messze is van és szintén fenntartásokkal kezelendő.
Ahol viszont valóban előfordulhat és hétvégéken rendszerint elő is fordulnak csajok, az a Glory Café, ráadásul az sokkal kulturáltabb és tisztább is egyben, viszont nem ingyenes, és ha elkezd lemenni a kabinok felé egy csaj vagy páros, akkor azonnal garantált vonulás sereglik mögé, és a szomszédos 2-4 kabinra lenne legalább 10-15 igény egyszerre. Sosem tudod előre, hogy a csaj melyikbe fog bemenni vagy véletlenül melyik szomszédos kabinból mikor fognak kijönni (tényleg csak véletlenül, mert aki pozíciót fog, az nehezen adja át), szóval annak is megvannak a hátrányai.
Állítólag Balatonalmádiban van lyuk egy nyilvános női wc-ben is. Na ez már érdekesebb lenne, de amikor érdeklődtem az itt is nyilvanvaló technikai akadályokról, arra soha nem érkezett válasz, szóval az messze is van és szintén fenntartásokkal kezelendő.
Ahol viszont valóban előfordulhat és hétvégéken rendszerint elő is fordulnak csajok, az a Glory Café, ráadásul az sokkal kulturáltabb és tisztább is egyben, viszont nem ingyenes, és ha elkezd lemenni a kabinok felé egy csaj vagy páros, akkor azonnal garantált vonulás sereglik mögé, és a szomszédos 2-4 kabinra lenne legalább 10-15 igény egyszerre. Sosem tudod előre, hogy a csaj melyikbe fog bemenni vagy véletlenül melyik szomszédos kabinból mikor fognak kijönni (tényleg csak véletlenül, mert aki pozíciót fog, az nehezen adja át), szóval annak is megvannak a hátrányai.
Almádiban tényleg van a női wcben is, láttam élőben. Viszont viszonylag látogatott parknál van szóval nem tudom hogy lehetne elegánsan bejutni férfiként, meg aztán elég sanszos hogy a másik fél nem vevő rá.
2026. 08. 19. szerda 15:55
Nyilvános férfi wc-ben értelemszerűen nincsen csaj. Alkalomadtán megpróbálja egy-két kamugép előadni, hogy lemegy a csajával pl. Békásra, de ezt nem kell komolyan venni. Ha jobban belegondolunk, már technikailag is nehezen kivitelezhető (bejutás, nyomorgás a szűk koszos fülkében ketten, kijutás, stb.).
Szerintetek melyik glorryt érdemes holnap meglátogatni ? Válaszokat előre is köszönöm.
Ahol viszont valóban előfordulhat és hétvégéken rendszerint elő is fordulnak csajok, az a Glory Café, ráadásul az sokkal kulturáltabb és tisztább is egyben, viszont nem ingyenes, és ha elkezd lemenni a kabinok felé egy csaj vagy páros, akkor azonnal garantált vonulás sereglik mögé, és a szomszédos 2-4 kabinra lenne legalább 10-15 igény egyszerre. Sosem tudod előre, hogy a csaj melyikbe fog bemenni vagy véletlenül melyik szomszédos kabinból mikor fognak kijönni (tényleg csak véletlenül, mert aki pozíciót fog, az nehezen adja át), szóval annak is megvannak a hátrányai. (Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahol viszont valóban előfordulhat és hétvégéken rendszerint elő is fordulnak csajok, az a Glory Café, ráadásul az sokkal kulturáltabb és tisztább is egyben, viszont nem ingyenes, és ha elkezd lemenni a kabinok felé egy csaj vagy páros, akkor azonnal garantált vonulás sereglik mögé, és a szomszédos 2-4 kabinra lenne legalább 10-15 igény egyszerre. Sosem tudod előre, hogy a csaj melyikbe fog bemenni vagy véletlenül melyik szomszédos kabinból mikor fognak kijönni (tényleg csak véletlenül, mert aki pozíciót fog, az nehezen adja át), szóval annak is megvannak a hátrányai. (Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A Napfényparkban nincsen ma voltam.
Az Árkadra én is kíváncsi lennék
Az Árkadra én is kíváncsi lennék
Az árkádban hol?
(Ez egy válasz Sz0patnék45 üzenetére (2026. 08. 19. szerda 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Elméletileg igen. A két Tescoban meg az Árkádban.
(Ez egy válasz Hornyboy üzenetére (2026. 08. 18. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Van több is? A Tescoról tudok.
(Ez egy válasz Sz0patnék45 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 04:56
Attól függ melyikre gondolsz, talán tudok egy két infót mondani
Attól függ melyikre gondolsz, talán tudok egy két infót mondani
(Ez egy válasz Hornyboy üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 13:05
A szegedibe szokott még járni valaki? A napokban tervezek menni és jó lenne tudni, hogy kb milyen idősávokban érdemes.
Sziasztok. Veszprém megyében tud valaki ilyen helyet esetleg?
Nem gondolnám… de ha igen végre kipróbálnám
(Ez egy válasz Janika005 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero gloryk vannak valahol?
Hajdubihar vagy szabolcsban van valahol glory?
A szegedibe szokott még járni valaki? A napokban tervezek menni és jó lenne tudni, hogy kb milyen idősávokban érdemes.
Még mindig fejérben keresek ....

csabasz

Anita