Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok! Nagykanizsa, Nagyatád, és környékén, saját hellyel rendelkező CIGÁNY származású férfit keresek, ki csatlakozna, egy, már meglévő 3as csapathoz. 35 éves, szőke, modell alkatú magyar nő dugasára. Helyet te adod, kizárólag napközben alkalmas. Privát üzenetet írjatok. Köszi. ( Csak cigány. Ez a hölgy kérése) .
Roma pasi vagyok, Békés megyében ismerkednék nőkkel
Sziasztok Szolnok Megyei ( Jászság)
Romapár keres pasit harmadiknak
Romapár keres pasit harmadiknak
Sziasztok! Rétság környékén keresek roma hölgyet, hölgyeket, párokat akik csatlakoznának hozzám egy nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban, videózásról lenne szó

Sziasztok!Roma hölgyet keresek(max 40 évesig)állandó partnernek,fantázia dús,változatos szexuális játszadozásokhoz.
Sziasztok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Róma párral ismerkednèk
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////—-:/-::/—//
Vékony, szabadon használható lányt keresek. Minden is játszhat. (Pest, Heves megye)
Sziasztok környéki hölgyel párral ismerkednek írjatok köszönöm
Csinos, roma lányt keresek minden jóra.
Én igényes, átlagos testalkatú nemdohányzó, 37 éves, budapesti mérnök vagyok.
Én igényes, átlagos testalkatú nemdohányzó, 37 éves, budapesti mérnök vagyok.
Szekszárd és környéken keres CSAK HÖLGY társaságot.
19/6 intimmel rendelkező srác.
Autómban, vagy nálad.
19/6 intimmel rendelkező srác.
Autómban, vagy nálad.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Fiatal vékony roma lánynak lennék a mentora!
Ma késő este aktív nagyfaszu roma srác aki szopatna ??
Sziasztok hölgyel párral ismerkednek irj köszönöm
Sziasztok ha szophato roma pasit kerestek irjatok rám privátba .diszkréció higénia adott és elvárt. Ha szeretnéd meg is duglak

Ismerkedni szeretnek roma holgyel-parral.