Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os roma hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Sziasztok én is szívesen csatlakoznék egy igényes kedves romapárhoz, ha van itt ilyen írjátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 31. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 19:50
Törölt felhasználó (4732801)

Roma pár ismerkedne
Szolnok megye
Szolnok megye
Nem tudtam írni nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 31. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 19:50
Törölt felhasználó (4732801)

Roma pár ismerkedne
Szolnok megye
Szolnok megye
Keres valaki diszkrét ápolt nagy farku aktiv bi roma pasit?
Roma pár ismerkedne
Szolnok megye
Szolnok megye
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os roma hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nem kövér aktív nagy intimmel rendelkező pasit keresek ,hatolj belém mélyen
Párt nőt ffi alaznek
A tapasztalataink nagyon nagyon jók roma nőkkel, persze itt is úgy gondolom mint a nem romák esetében- ápoltság intelligencia minimum. Voltam már több nemzetiségűvel is, illetve párként is voltunk. Nálunk ami alap az előbbiekben leírt 2 dolog minimum, aztán innentől lehet roma, ázsiai és bármi ....
Üdv Mindenkinek!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Ma abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ÖRÖMMEL JELENTHETEM, hogy innen az oldalról ismerhettünk meg egy olyan PÁRT, akikről azt is írhatom, hogy TUDJÁK, MERIK, TESZIK!
Julcsi és Lali mindent meg is tettek, hogy hajnali 5-ig, gyakorlatilag majdnem ájulásig élvezzünk!
KÖSZÖNET!!!
Alig várjuk a jövő keddi újrázást, várom, hogy megint csurogjon a életnedv a combomon!
Még egyszer hálás köszönet!
Timiék!
Sziasztok roma páral ismerkednénk
Ismerkednèk
Nőt keresek kor alkat nem.szamit
Sziasztok van it valaki Gyöngyös vagy környékéröl aki roma pasit keres? Hetero vagy bi mind ketö érdekel .légy diszkrét és ápolt
Sziasztok roma csajt párt keresek Gödöllőn
Szigetszentmikloson szopnék
Sziasztok lanyt keresek sexre
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba