Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Zalaegerszegen hétfő kedd szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orá.lisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen
Egy igazán fekete roma lányt keresek erotikus együtlétre.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Macikedvelő pervez pasikat keresek a mai napra minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha jó a mai nap és benne vagy a dologban!
Roma Hölgyet keresek elsősorban orális kalandokra.
Imádok puncit, popsit nyalni élvezésig.
Helyem nincsen.
Imádok puncit, popsit nyalni élvezésig.
Helyem nincsen.
Fiatal roma nőt szeretnék kényeztetni,ápoltság higénia alap,
Mániákus maszturbálást kedvelő Roma srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Egy igazi roma lanyt, not szeretnek egyoldaloan es oralisan kenyeztetni. Helyem van, de menni is tudok.
Sziasztok! Fiatal 20-as srác ismerkedne hetero alapon hölgyekkel vagy párokkal, kor nemszámít, egyetlen dolog ami számít hogy jólérezzük magunkat. Utazni tudok.
Két 50 éves bi pasihoz valaki Marcali környékén?
Hètvegere párcserés 4-es gabalyodást keresünk, fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, több Info az adatlapunkon! I&L
Tényleg nincs itt egy igazi izig vérig roma csajszi aki kalandozna?
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Full passzív srác vagyok.
Full aktív férfit keresek
Kor alkat nem fontos
Full aktív férfit keresek
Kor alkat nem fontos
Roma pasikat keresek
Én 36 185 75 passzív cd vagyok
Én 36 185 75 passzív cd vagyok
Sziasztok! Párral, lánnyal, nővel ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.

Sziasztok, extrém kedvelő párok, baráti társaságok ismeretségét keresem, akár nyaraláson lévőket is, akiknek feldobhatom a napját.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok.roma feleségekről dumálnék.vagy akkár tőbb is lehet