Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék bpn kalandozni! Ápolt normális férfi vagyok. Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Én is jövök!!!!
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvárról van szexy roma hölgy aki szexkapcsolatot keres? Nem anyagias!
Hely kell. Nyitott vagyok!
Hely kell. Nyitott vagyok!
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Szia. Kár hogy Zalaegerszegi vagy :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 12:08
Törölt felhasználó (4658489)

Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Zalai roma srác akit lehetne orálisan kényeztetni?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok borsod környékit keresek irj köszönöm
Szia.honnan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:28
Törölt felhasználó (4656111)

Ősztől ismét keresnék fiatal roma srácot vagy srácokat alkalmi szexpartnernek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba.
Kíváncsi jófej laza Roma hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Diszkrét biszex vagy hetero roma párt vagy pasit keresek akiknek vakoban számit a diszkrécio !! No anyagiak!!!
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok szegeden kényeztetnék roma lányokat és hölgyeket kor kinézet nem számít ! Privben keress
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Sziasztok ápolt igényes potens roma férfi vagyok 20cm fasszal.
Párok csajok?
Párok csajok?
Ősztől ismét keresnék fiatal roma srácot vagy srácokat alkalmi szexpartnernek.
roma fiukat szivesen elkényeztetek