Kíváncsi Roma hetero úrat,fiút keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!
Ma budapesten csillapítanám szexuális étvágyamat.. írjatok bátran.
Sziasztok...
(Ez egy válasz romapar88 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 00:13

Sziasztok !
Roma pár ismerkedne akár szóló pasival is.
Helyünk nincs
Szolnok megye
Helyünk nincs
Szolnok megye
Sziasztok !
Helyünk nincs
Szolnok megye
Helyünk nincs
Szolnok megye
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Nőt párt keresek játékokra nyalasra ujazasra
Hétvégén Tiszafüreden Hölgyet, kényeztetnék, nyalnék,szopnék. Pasit szopatnék. Hely van.
Sziasztok. Nagykanizsán és környékén keresnék roma csajt, nőt, elhanyagolt anyukát. Esetleg roma srácot
Hello roma potens férfi vagyok.párok csajok? Intimem 20cm budapest zugló
Kaposvári vastagfaszú magyar férfiként keresek roma hölgyet diszkrét szexre. Hely kell! Akár több hölgy is jöhet!
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Sziasztok! Párral, csajjal ismerkednék. Alkat nem számít. Szimpátia fontos! Terhes, várandós kismama is lehet vagy akinek még van teje.Esetleg sub beállítottság előny de nem feltétel.
Üzeneteket privátban várom!
Üzeneteket privátban várom!
Szopni is szerető idős nőket keresek Pécsen lehetőleg egyedűl állót,de pár is szoba jőhet...
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra.
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!
Külföldön élő, intelligens ápolt 40es sportos pasi vagyok, roma, vagy félroma csajt keresek barátságra, és minden másra, lehetőleg gyermek nélkül!
Ha szeretnél új életet kezdeni, és akarsz dolgozni is, van némi IQ- d akkor jelentkezz! (Nem szexmunka)
Carpe diem!
Külföldön élő, intelligens ápolt 40es sportos pasi vagyok, roma, vagy félroma csajt keresek barátságra, és minden másra, lehetőleg gyermek nélkül!
Ha szeretnél új életet kezdeni, és akarsz dolgozni is, van némi IQ- d akkor jelentkezz! (Nem szexmunka)
Carpe diem!
Sziasztok pasit esetleg keres valaki ma vagy holnap? Veszprém,Zala,Vas megyéből
31 éves pasi vagyok, minden jóra nyitott, privibe írj légyszi

Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Zalaegerszegen roma pasi?
Mohács környékén valaki esetleg?