Kényeztetnék hölgyeket vagy párokhoz harmadiknak heteró lalapon!
Keményfarkú roma pasit keresek.
Szia! Írtam privátba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:28
Törölt felhasználó (4656111)

Ősztől ismét keresnék fiatal roma srácot vagy srácokat alkalmi szexpartnernek.
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távr
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távr
Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz.
Szia irj rám privatba és ved le a tiltást nagy farku roma pasi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 11:22
Törölt felhasználó (4712635)

fiatal roma srácokat keresek rendszeres találkozókra
orál- anál játékok- aranyeső és egyebek
hosszutávon számithatsz
hosszutávon számithatsz
fiatal roma srácokat keresek rendszeres találkozókra
hosszutávon számithatsz
hosszutávon számithatsz
Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék bpn kalandozni! Ápolt normális férfi vagyok. Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Én is jövök!!!!
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvárról van szexy roma hölgy aki szexkapcsolatot keres? Nem anyagias!
Hely kell. Nyitott vagyok!
Hely kell. Nyitott vagyok!
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Szia. Kár hogy Zalaegerszegi vagy :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 12:08
Törölt felhasználó (4658489)

Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Zalai roma srác akit lehetne orálisan kényeztetni?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok borsod környékit keresek irj köszönöm
Szia.honnan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:28
Törölt felhasználó (4656111)

Ősztől ismét keresnék fiatal roma srácot vagy srácokat alkalmi szexpartnernek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba.
Kíváncsi jófej laza Roma hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Diszkrét biszex vagy hetero roma párt vagy pasit keresek akiknek vakoban számit a diszkrécio !! No anyagiak!!!