Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!Roma hölgy előny. Keves a szabadidőm de ha igy is jó akkor keress. Viber van. Imádok puncit nyalni! Akar többet egyszerre!
Zalaegerszegen vagy Zalában roma pasi?
Nem roma férfiként, roma nőt hölgyet keresek, vas megyéből, szivvesen kényeztetném, és teljesíteném a kivánságait
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nem roma férfiként, kényeztetnék, igényes, roma nőket. 23 éves, sportos férfi. Kép a profilomon.
Pároknak szopok, nyalok. Ápolt diszkrét pasi.
Pároknak szopok, nyalok. Ápolt,diszkrét pasi.
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt négyes gabayodas , buli miadt nem szeretnénk semmi clubbot és tömeget magunk körül se rengeteg pasit sem ha magatokra ismertették írjatok rank aránylag korunk se gond ha egyezik ami 20-35kozti pár vagyunk így nem a 60eveseket keressük
18 és 45 év között keresek roma lányt raceplay játékra.
belevalo roma holgy vagy par?
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Roma biszex pasit Bp.keresek. Jò nagy fasxod legyen sok gecid bird a szopàst rendesen⁷
Roma pasit keresek
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Szegeden van roma nő aki találkozna
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
Sziasztok Borsod környéki hölgy pár ha van szívesen megismerkednek vele velük köszönom