Én meg téged
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 17. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 11:41

Törölt felhasználó (4740819)

Sziasztok! Domináns, vastag farkú roma fiúkat keresek.

Sziasztok! Domináns, vastag farkú roma fiúkat keresek.

Ha valoban diszkrét ápolt roma pasit kerestek akor keresetek privatba hetero és bialapon is.nős vagyok és tittokban keresek partnereket eszt vedfigyelembe!
Szia engem érdekelne a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 11. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 11. szombat 10:57
Törölt felhasználó (4732801)

Szolnok Megyei (Jászság)
Romapár ismerkedne
Romapár ismerkedne
Sziasztok. 24 éves macis passzív srác vagyok. Aktiv,kanos partneremet keresem minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog
Roma srác vagyok párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék ///////////;;;;;
Sziasztok ! Éjszaka gyongyoshalaszon meglátogat kamionban egy belevaló roma csaj?
Sziasztok Kiskunlacháza környékéről valakik esetleg??????
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk!
Találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szeret hokizni,imádja a puncit a jó csajokat és az izgalmas szexfilmeket.
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Üdv, akad itt egy igazi izig vérig roma punci? Írj priviben
nem bánod meg

Sziasztok! Debrecen vagy környékéről keresek kortól és alkattol függetlenül hölgyet vagy párt minden jóra! 40 éves bi srác vagyok! Írj privátba!
Diszkrét ápolt dughato roma pasit keresek.irj privátba ha magadra ismertél
Mára keres 30-as diszkrét, diplomás fiú masszázsra vágyó Hölgyet Budapesten. Természetesen anyagiaktól és viszonzástól mentes. Kortól függetlenül, kötetlenül, csak élvezned kell a kényeztetést.
Gátlástalan perverz szexre keresek lehetőséget
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Szolnok Megyei (Jászság)
Romapár ismerkedne
Romapár ismerkedne
Fiatal ápolt roma lánnyal szexelnék perverzkednék!